Gnistrende Andrea dessverre ikke nok! – Byåsen

Gnistrende Andrea dessverre ikke nok!

En meget god kamp av Andrea Austmo Pedersen i Byåsenmålet var dessverre ikke nok mot Tertnes i kveld. Bergenserne vant til slutt kampen 20-16.

Byåsens startoppstilling var som følger: Andrea Austmo Pedersen, Oda Uthus, Julie Bøe Jacobsen, Ida Alstad, Maren Aardahl, Helena Rut Örvarsdottir, Astrid Holstad.

Publikum fikk se et friskt Byåsen i startminuttene. Andrea startet med en flott redning fra kant før Helena satte Byåsens første mål for kvelden. Deretter et nydelig gjennombrudd av Julie før Ida utagbart for gjestenes målvakt dundrer inn vårt 3. mål. Etter 5 minutter leder vi 3-1. Vi står veldig godt og tøft bakover og skuddene våre sitter. I tillegg til en fabelaktig Andrea i mål!

Så skjer det noe. De neste 10 minuttene scorer vi 1 mål mens Tertnes setter inn 6. Dette er en periode som er veldig svak fremover, det stemmer ikke og vi bommer mye. Bakover står vi fremdeles ganske greit, mens Andrea fortsetter storspillet.

I siste halvdel av 1. omgang er Tertnes det førende laget og ligger foran med 4-5 mål. Julie viser frem mange gode kvaliteter og setter inn totalt 4 fine mål i omgangen. Vi står fremdeles godt i forsvar, vi spiller tøft og med gode taklinger. Men fremover fremstår vi fremdeles som tamme.

Til pause leder Tertnes 11-8.

I kampens andre omgang begynner vi også veldig bra. Vi setter skuddene sikkert i mål og etter 10 minutters spill ligger vi kun ett mål bak. Stillingen er da 13-12 til Tertnes. Ved siden av en fremdeles gnistrende Andrea viser Ida Alstad flere ganger hvilken storhet hun er, og briljerer tidvis med lekende og teknisk håndball!

Vi henger tidvis med til det gjenstår ca. 5 minutter av kampen. Deretter drar gjestene jevnt ifra til kampen til slutt ender 20-16, favør Tertnes.

Kort oppsummert så står vi jevnt over godt i forsvar. Vi har gode forflytninger og takler tøft og hardt. Fremover på banen fremstår vi som litt tamme og tafatte. Vi mangler flyt i spillet og har for dårlig uttelling på skuddene.

Jentene har en del å rette på inn mot neste kamp mot Rælingen. Men vi er overhodet ikke i tvil, når dette får satt seg kommer vi til å fremstå som sterke!

Foruten en strålende oppvakt og opplagt Andrea Austmo Pedersen i mål som gang på gang viser hvorfor hun er på A-landslaget, gjør også Julie Bøe Jacobsen en god kamp, og blir vår toppscorer med 5 mål. Andrea blir kåret til banens beste spiller!

Våre målscorere: Helena Rut Örvarsdottir (1), Julie Bøe Jacobsen (5), Ida Alstad (2), Anna Bjørke Kallestad (2), Oda Uthus (2), Astrid Mjøen Holstad (1), Marie Rokkones Hansen (1), Maren Aardahl (1), Ida Marie Hernes (1)

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)