God generalprøve – Byåsen

God generalprøve

Norge møtte Nederland i helgen i det som ble generalprøven før EM kastes i gang i morgen. Det ble en grei gjennomkjøring for Norge og både Mari og Ida tegnet seg på scoringslisten.

Mari scoret ett mål i helgens generalprøve. Målet kom fra et 7-meterskast. Ida noterte seg med 3 fulltreffere for Norge.

Norge ser ut til å være i rute foran EM og det samme kan sies om Byåsens spillere i troppen. I morgen kastes ballen i gang til EM på hjemmebane og Norge møter Frankrike i sin første kamp klokken 20:15.

byaasen.no kommer til å følge EM og Byåsenjentene i tiden fremover. Vi er spente på om Camilla kan ta opp bragden fra VM i 2009. Ida virker å være i kanonform og Mari skal spille sitt første store mesterskap med seniorlandslaget.

Landslagshistorien

I sin tid som juniorspiller noterte Camilla seg med 15 kamper og 31 mål. Hun debuterte for seniorlandslaget allerede i 2006 i kampen mot Sverige 5 april hvor Norge vant 26 – 19. Hun har frem til nå spilt hele 67 kamper for seniorlandslaget og har scoret 184 mål.

Ida startet sin karriere på seniorlandslaget 23 september i 2009. Før dette spilte hun 5 kamper for juniorlandslaget og scoret 8 mål. For ungdomslandslaget spilte Ida 3 kamper og scoret 7 mål. For seniorlandslaget har Ida 31 kamper og 78 mål.

For ungdomslandslaget har Mari hele 34 kamper og har notert seg med 103 mål. For juniorene har Mari 24 kamper og 78 mål, og for ikke å snakke om et VM gull fra i sommer. Mari debuterte for seniorlandslaget i september under World Cup i Danmark. Så langt har hun 8 kamper og 12 mål i sin tid på seniorlandslaget.

 

I de flestes øyne er Norge en favoritt til å vinne EM. byaasen.no håper selvfølgelig at Norge nok en gang vinner EM og håper på et flott mesterskap.

 

Vi ønsker jentene lykke til og oppfordrer alle til å følge jentene på TV2!