GOD KAMPTRENING FOR BYÅSEN HÅNDBALL ELITE – Byåsen

GOD KAMPTRENING FOR BYÅSEN HÅNDBALL ELITE

I går ble det spilt kamp i 2.Divisjon der mange av våre spillere fikk god kamptrening. Hele sju spillere var med å spilte. Kristin Loraas Eiriksson, Mathilde Arnstad og Marie Rokkones Hansen scorer jevnt og trutt samt at de gjør jobben i forsvar. Maja Magnussen fikk verdifulle minutter og Ane Bagøien Hjulstad fikk øvd seg i playmaker rollen. Helle får stå mye og gjorde noen flotte redninger. Åsa fikk sine første minutt på banen som Byåsen spiller.

Viktig å ha en kamp arena nummer to, så Byåsen Håndball Elite sine yngste spillere får kamptrening samt at mer etablerte spillere med mindre spilletid eller på vei tilbake fra skade får kjenne på det å spille kamp.

Byåsen – Levanger 28 – 22

Kampen om tettplassen i 2.Divisjon fortetter og det er flere som kjemper om å få muligheten til å møte tre andre lag i et gruppespill der de kjemper om opprykk til 1.Divisjon. Med seieren over Levanger henger Byåsen godt med. Levanger og Utleira er de to lagene som kjemper sammen Byåsen om muligheten. På Onsdag kl. 20 00 møtes nettopp Byåsen og Utleira i Utleirahallen .

Sjekk tabellen før en meget spennende innspurt.

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=388444