God start på 2013 – Byåsen

God start på 2013

Mange spillere tegnet seg på scoringslista og Tonje Nøstvold ble toppscorer med 7 mål og kåret til banens beste.

Årets første kamp gikk i Kristiansand mot ett spennende Vipers-lag. Foran sesongen hadde de forsterket stallen med tyske Angie Geschke som har gjort en god figur i Postligaen frem til nå.

Byåsen startet bra og ledet 4-0 etter 5 minutter før nevnte Geschke satte inn det første målet for hjemmelaget. Det nærmeste Våg kom etter det var 6-7 etter 18 minutter. Til pause hadde Byåsen jobbet seg opp til en 14-9 ledelse.

Jentene våre fikk en god start på 2. omgang og ledet på det meste 20-12 etter 10 minutter i 2. omgang og etter det så de seg aldri tilbake. Våg fikk krympet ledelsen litt, men seieren var aldri truet. Med 27-20 seier og 2 viktige poeng i bagasjen var det fornøyde jenter som kunne ta turen nordover igjen.

– Vi har ofte slitt borte mot Vipers, men denne gangen føler jeg at vi har kontroll gjennom hele kampen, og slipper dem aldri tett innpå. Vi har fremdeles litt å gå på begge veier, men det er vel en typisk åpningskamp. Det er lenge siden vi har spilt kamp og det var litt nerver, sier Tonje Nøstvold.

– Vi slipper kun inn 20 mål bakover, som vi er veldig fornøyd med, men allikevel føler vi det er noe mer å hente, sier Sara Andersson.

Målscorere Byåsen: Tonje Nøstvold (7), Marta Tomac (2), Ida Alstad (7), Sara Andersson (2), Inga Berit Svestad (2), Raja Toumi (5) og Camilla Herrem (2)