Godt kjempet mot Vipers – Byåsen

Godt kjempet mot Vipers

Men kampen ikke avgjort

Resultatet etter at sluttsignalet gikk i Aquarama søndag 8. november var 24-25 favør Byåsen. En seier som smakte vannvittig godt, og som gjorde at vi klatret til en foreløbig 4. plass på årets tabell, kun 3 poeng bak Glassverket på første. Dessverre ser det ut til at kampen må spilles om igjen på grunn av feil med resultatet.

Begge lag fulgte hverandre tett under kampen i Kristiansand på søndag. Både Byåsen og Vipers viste kampvilje, og et stort ønske om å gå seirende ut av kampen. Lagene byttet på å lede underveis, og det var nervepirrende til siste sekund.

» En intens kamp, med bra «fight» fra begge lag. Det var tett hele veien, og avstanden ikke større enn 2 mål på det meste. Vipers stiller med et vanskelig 3-3 forsvar, men vi klarer å spille tålmodig og unngår å bli stresset. Vi har muligheter til å lukke kampen, men får det ikke helt til, noe som gjør at kampen blir utrolig spennende til siste sekund. Vi spilte en god kamp, med god innstilling og jobber bra i forsvar» – Trener Claus Mogensen til Byaasen.no

Vipers leverte klage etter kampen, da de mente resultatet ikke stemte, og at det ble registrert et mål for mye på Byåsen. Dette er til behandling hos håndballforbundet, og blir klagen tatt til følger, vil det trolig bli omkamp mellom Byåsen og Vipers på et senere tidspunkt. Mer informasjon om dette vil foreligge i løpet av noen dager. Vi kommer tilbake med mer info.

Marie Henriksen ble Byåsens toppscorer med 6 mål, og kåret til beste spiller.