Grans Bryggeri ny partner – Byåsen

Grans Bryggeri ny partner

Grans Bryggeri ny partner

I forrige uke ble det inngått partneravtale med nok en alliansepartner i Byåsen/Kolstad-samarbeidet.

– På Grans heier vi på positive krefter innen kultur og idrett, og vi spiller gjerne på lag der REMA 1000 er engasjert. Håndball er en lagidrett som passer for mange, og vi er stolte av å kunne bidra til den viktige jobben som Byåsen og Kolstad gjør med å skape gode opplevelser for barn og unge i sitt nærområde, sier Morten Gran, som er administrerende direktør i Grans Bryggeri.

– Vi er veldig takknemlige for at Grans Bryggeri blir med på laget og står sammen med oss på vår spennende reise mot å nå helt til topps i REMA 1000 ligaen, sier Vegard Selven, Kolstad Håndballs markedssjef.

Avtalen er foreløpig tegnet for to år med en felles ambisjon om at samarbeidet skal fortsette i flere år utover dette.

Avtalen innebærer at Grans Bryggeri med merkevaren Taffel vil bli godt synlig når Byåsen og Kolstad spiller sine hjemmekamper i Kolstad Arena.

Grans Bryggeri vil også bli medlem av Byåsen/Kolstad partnernettverk, samt en synlig og aktiv partner på REMA 1000 Akademiet sine aktiviteter i årene fremover.

– Publikum i Kolstad Arena vil også få nyte Grans Bryggeri sitt store utvalg av mineralvann fra våre kioskutsalg. Vi takker for tilliten og gleder oss til et godt og brusende samarbeid i årene fremover, sier markedssjef Selven.

Linn Andersen, salgs- og innkjøpssjef, og Morten Gran, administrerende direktør.