Halden gir oss tenning! – Byåsen
Foto Robert Magnussen

Halden gir oss tenning!

Onsdag kveld er det duket for nok en spennende medaljekamp. Da gjester HK Halden Trondheim Spektrum.

Foran den 16. serierunden ligger Byåsen på 2. plass på tabellen med 23 poeng, mens HK Halden innehar 6. plassen med 19 poeng. Det er med andre ord kun 4 poeng som skiller disse lagene.

Byåsen har slitt mot Halden de siste kampene. Sesongen 2014/2015 gikk lagene seirende ut av hver sin kamp, mens Byåsen tok seieren på bortebane denne sesongen med sifrene 23-26. For øvrig en kamp hvor Maren Gundersen ble kåret til banens beste spiller og Emilie Hegh Arntzen ble vår toppscorer med 7 mål.

Historisk jevne kamper samt at vi nå ligger og kjemper om en sølvplass, gir jentene en ekstra motivasjon og tenning foran nettopp Haldenkampen. Vi har snakket med 2 av våre jenter som i helgen har vært på Landslagssamling. Kaptein Marie Henriksen uttaler følgende foran oppgjøret –

Halden er et lag vi har slitt med de siste kampene så vi er nå veldig motivert til å spille en god kamp og få to poeng. Vi har hatt gode treninger og kamper de seneste dagene så vi er godt forberedt. Vi har jo mål om medalje i serien og hver kamp og hvert poeng gjelder her. Vi gleder oss til kamp igjen i Trondheim Spektrum”.

Vår toppscorer Marit Røsberg Jacobsen er klar på at dette blir en tøff kamp og presiserer at HK Halden er en god og vanskelig motstander –

Vi har forberedt oss mot Halden slik vi forbereder oss mot alle andre lag. Vi ser video sammen, snakker om det som møter oss og hvordan vi skal løse de ulike utfordringene som møter oss. Halden har flere gode skyttere og et godt forsvar, samt er det et lag som aldri gir opp og som flere ganger denne sesongen har ligget under med 4-5 mål og kommet tilbake og vunnet ! Så det gjelder å være 100 % gjennom hele kampen og få satt forsvaret vårt fra start, slik at vi kan bruke farten vår i ankomst/kontra. Selvfølgelig er det også en viktig kamp med tanke på sølvplassen, dette gir oss mye motivasjon og tenning. Vi gleder oss masse til en spennende kamp”.

Jentene gleder seg veldig til oppgjøret og ønsker alle velkommen til en meget viktig og spennende kamp i Trondheim Spektrum onsdag kl. 18:30.

De kommende kampene mot Halden og Tertnes vil være svært avgjørende for våre medaljesjanser denne sesongen. Mer enn noen gang trenger vi all den hjelpen og støtten vi kan få. Vi håper derfor så mange som mulig vil være med å hjelpe og heie jentene våre frem til nok en seier! Møt opp, klapp, hei og syng! La jentene våre virkelig høre hvem som spiller på hjemmebane og vis at vi også i år er publikumslaget i GRUNDIGligaen!