Håndball i verdensklasse – hva kreves? – Byåsen

Håndball i verdensklasse – hva kreves?

Foredrag med Trine Haltvik, paneldebatt ledet av Harald Bredeli og første seriekamp!

Endelig er det seriestart, og dette har vi gledet oss til! Vi inviterer til tidenes håndballaften fra klokken 17.30 med foredrag, paneldebatt og en liten omvisning i nye Trondheim Spektrum. Etter dette blir det kamp mot Larvik, jentene har uttalt at om det er en gang vi skal slå Larvik er det i morgen!

Tre tiår på verdens beste landslag

Trine Haltvik er en av de som vil holde foredrag. Hun vil snakke om hvordan det har vært å være på verdens beste landslag i tre tiår. Trine har spilt hele 240 landskamper for Norge og ble i 1998 kåret til verdens beste håndballspiller. Med Byåsen har hun vunnet tre Norgesmesterskap og fem seriemesterskap. Vi gleder oss til å høre hennes historier.

Fra toppidrettsutøver til trenerkarriere

Paneldebatten vil ha temaet «Håndball i verdensklasse – hva kreves?». Den vil bli ledet av TV 2 håndballekspert Harald Bredeli og i panelet vil blant annet Trine Haltvik og Byåsentrener Marie Henriksen sitte. Marie Henriksen ble spådd en lovende fremtid på håndballbanen, men på grunn av skader satser hun nå på en karrière som trener.

«Er det en gang vi skal slå Larvik, så er det nå!»

Klokken 20.15 er det avkast for første seriekamp. Vi møter Larvik og Byåsen sin kaptein, Ida Alstad, har uttalt at om det er en gang vi skal slå Larvik, så er det nå. Byåsen stiller med et helt nytt lag, hvor alle er heltent for en ny sesong. Jentene lover fart, spenning og tøffe dueller!

Ønsker du å delta på Tidenes håndballaften fra klokken 17.30, kan du det for bare 490,-. Dette inkluderer foredrag, paneldebatt, omvisning og kampbillett. Kjøp billett til Tidenes håndballaften her!

Vil du bare på kamp? Kjøp billetter her!

 

Sees i hallen!