Håndballcamp i Bjugn HK og Ørland BK! – Byåsen

Håndballcamp i Bjugn HK og Ørland BK!

Helgen 3.-5. mai arrangeres det håndballcamp i Ørlands nye storstue for gutter og jenter født 2003-2007! Byåsens Elitejenter står for all trening denne helgen.

Dette blir en håndballcamp med full action i tre dager med fokus på både individuelle ferdigheter og samspill. Campen vil inneholde målvaktstrening, kant, bakspiller og linje. I tillegg til samspill, fysikk og kosthold.

 

 

Byåsenjentene vil bidra med inspirasjon og motivasjon og vise gleden ved å spille håndball. Elitejentene, her representert med høyrekant Maja Magnussen sier følgende om den forestående campen – I mai holder vi håndballcamp på Ørlandet! Her kan du bli trent av flere av våre elitespillere. Dere vil bli introdusert for flere øvelser som vi selv trener på hver dag! Det vil bli eget fokus på hver posisjon og det blir tre veldig lærerike dager. Vi håper vi kan bidra med motivasjon, inspirasjon og glede. Gleder meg til å se mange talentfulle spillere 03-05.mai!

Arkivfoto: NidarosFoto / Robert Magnussen

 

Deltakerne vil overnatte på skole og det vil bli servert totalt 6 måltider denne helgen (kveldsmat fredag, all måltid lørdag, frokost + lunch søndag).

 

Helgen avsluttes med oppvisningshåndball og show.

 

Initiativtaker Einar Aaland sier følgende når vi tar en prat med han i forkant av arrangementet:

 

Først av alt, gratulerer så mye med forestående håndballcamp! – Tusen takk, vi er veldig spente på dette. Vi har lagt opp til tre fantastiske dager i Ørland Sparebank Arena, men mye variert håndball og glede. Faktisk kjører vi i gang med minicamper og besøk hos alle klubbene på Fosen dagen før hovedcampen. Da skal Byåsens spillere og trenere bli med å arrangere Camp for alle de yngste. Det blir utrolig moro.

 

Hva håper og tror du deltakerne vil sitte igjen med etter håndballcampen? – Vi håper og tror at spillerne sitter igjen med en opplevelse som gjør at de vil komme tilbake neste år. For det er det vi jobber for. Ergo skal vi gjør alt vi kan for å skape glede, samhold og opplevelser. Og Byåsen har fått ett oppdrag å tilføre det beste av kompetanse, motivasjon og mestring. Vi krever bare en ting. At dere som spillere prøver deres beste, så skal vi bidra til at spillerne mestrer. Det er vårt oppdrag.

 

Hva vil du si til de som er interessert i og som vurderer påmelding? – For en rimelig pris får spillerne 3 innholdsrike dager, god og sunn mat, varierte treninger, T-skjorte, overnatting og å være sammen med våre idoler i Byåsen. 😀 💪

 

Vi håper så mange som mulig ønsker å være med på dette arrangementet som kommer til å bli en knallbra helg i håndballens tegn!

 

Har du lyst til å være med? Trykk på denne linken og meld dere på:

 

https://byaasenakademiet.hoopla.no/sales/2856719872?fbclid=IwAR0jp55olI-8X2YKMththL6zoQP7JYyLwgwb-gU5-6V8znwI-aCzaE51u6Y

 

Alle våre jenter ser frem til denne helgen og gleder seg til 3 håndballdager sammen med deg!

 

Vel møtt!

 

 

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)