Håndballen har mistet en ildsjel! – Byåsen

Håndballen har mistet en ildsjel!

Det var med et stort sjokk og en stor sorg vi i Byåsen Håndball Elite tok imot den utrolig triste beskjeden at Fredrik Gustavsen hadde gått bort. Våre tanker går til familien i sorgen over å ha mistet en «kjernekar» i alt for tidlig alder.


Inntil det siste var Fredrik levende engasjert i håndballen og regionen har mistet en av de aller største ildsjelene for klubbhåndballen i Midt-Norge generelt og for Klæbu spesielt.


Byåsen Håndball Elite hadde den glede av å stifte bekjentskap med Fredrik da han var assistenttrener for elitelaget deler av sesongen 2018/2019. Vi husker han som en god pedagog, en som var opptatt av individet i laget og som kunne gi konstruktive tilbakemeldinger på hvordan heve ferdighetsnivået til den enkelte. Med erfaring som toppspiller på Heimdal, var Fredrik en engasjert og inspirerende trener.
Det var Fredrik som tilførte Byåsen Håndball Elite mantra «Klubben er størst». Det mantra står der i dag og det vil for all tid bli husket og knyttet opp mot Fredriks filosofi for hva godt samhold og lagspill kan bety for et lags prestasjoner.


Vi i Byåsen Håndball Elite lyser fred over Fredrik Gustavsen sitt minne!