Håndballinspirator i REMA 1000 akademiet har takket ja til ny jobb innen håndball – Byåsen

Håndballinspirator i REMA 1000 akademiet har takket ja til ny jobb innen håndball

Vår håndballinspirator Asgeir Hatlen har sagt opp sin stilling

Vår håndballinspirator Asgeir Hatlen har valgt å si opp sin stiling i Byåsen Håndball Elite. Asgeir vil jobbe hos oss i sin oppsigelse tid og hans siste arbeidsdag vil være 31.august.

Asgeir startet sin karriere i Byåsen Håndball Elite i 2015. En telefon til daværende Daglig Leder var startet på det som i dag er et akademi som hele regionen vår kjenner til. Det å drive REMA1000 akademi er ikke en 8-16 jobb, men mere en livsstil. Asgeir har gjort en fantastisk innsats i de årene han har jobbet hos oss.

Her er den første gjengen som noensinne var på en aktivitet som har blitt Rema 1000 akademiet som det er i dag. Det startet med en Håndball camp gjennomført på Lundamo.
Spillergruppen fikk gode treningsfasiliteter på det lokale treningssenter.

Med REMA1000 Akademiet ble BHE mere kjent. Akademiet skulle være en merkevarebygger. Og det ble det! Akademiet reiste fra Ålesund i sør til Sortland i nord. Det ble skapt et vanvittig stort engasjement.

Asgeir er en dyktig, kunnskapsrik og engasjerende spillerutvikler. Han er opptatt av gode holdninger, mestring og utvikling. Han har også bidratt ut i ulike klubber i Trondheim hele året, dette med stor suksess.

EN FANTASTISK REISE

Asgeir med egne ord :

Det har for meg vært en periode som har gitt mange muligheter til å utvikle et konsept som tidligere Ikke eksisterte i Trøndelag. Basert på relasjonsbygging fra dag en. Det å bli kjent med klubber, lag, trenere, spillere, foreldre fra Bodø til Ålesund og alt imellom har vært tidkrevende, spennende og lærerikt.

Et flott bilde fra Håndball camp på Orkanger. en meget bra samling med ekstremt motiverte deltagere . En camp man aldri vil glemme.
Tøy, bøy og styrke har alltid vært en del av Rema 1000 Akademiet
Dette bildet er før Pandemi og viser litt av det man ønsker seg i Rema 1000 akademiet. Felleskap der mange spillere fra mange klubber kan møtes og trene samme.
Amanda som i dag spiller for Godøy hadde tidlig sett seg ut Maja Magnussen som forbilde. Det gjorde vi noe med å hun fikk en privat lite møte med Maja på Orkanger.

Det er et enormt engasjement i alle klubber og lag jeg har besøkt. Jeg vil sende en stor takk til alle klubber, lag som har vært med og bygd rema 1000 akademiet sammen med oss. Uten deres tillit og vilje til å bruke akademiet hadde det jo aldri blitt som det har blitt.

Klubbene her representert med Meldal HK tar alltid godt vare på Rema 1000 akademiet når vi kommer på besøk.
Hegra Håndball
Bjugn HK
Noe av det beste med å jobbe med håndball er alle relasjonene man bygger over tid. Hjemmekampene til Byåsen Håndball Elite har skapt mange gode samtaler og kaffeprater med både de som kommer for og se og ildsjelene som hjelper til.

Det at Rema 1000 med Vidar Riseth i spissen har sett verdien vi legger igjen ute i bredden og distriktene forteller ganske mye om posisjonen akademiet har i dag. Nå er plattformen bygd å klar for videre utvikling med nye ideer og tanker . Jeg ønsker alle de som nå skal jobbe med videre utvikling. Lykke til!

Det har blitt treninger med X antall tusen spillere gjennom årene. Å det har alltid gitt masse motivasjon å møte trenere, spillere og ildsjeler som deler håndballgleden .

Selv skal jeg inn i ny heltidsjobb som Sportsutvikler på klubbnivå, så det blir håndball 24/7 også i fremtiden. Tusen takk for mange fine år og opplevelser. «Stor takk til de som åpnet for at et slikt akademi kunne se dagens lys», sier Asgeir .

Klubben vil til slutt takke Asgeir for den fantastiske jobben han har gjort i REMA1000 Akademiet de siste årene. Du har vært dedikert til det du har gjort og du har hatt mange gode innspill og ideer i den tiden du har vært ansatt her hos oss.

En personlig stor takk til alle spillere som har bidratt med sin erfaring på alle mulige arrangement , fra Asgeir.

Byåsen Håndball Elite vil ønske deg lykke til i din nye jobb!