Håndballspiller med referat fra vår første treningskamp mot Levanger – Byåsen

Håndballspiller med referat fra vår første treningskamp mot Levanger

Tekst: Trond Sørøy. Onsdag 12. august 2020.

Byåsen Elite spilte i går treningskamp mot Levanger, som er nyopprykket til 1. divisjon. Kampen ble spilt over 3 omganger og Byåsen vant 35-21.

Linjespiller Mathilde Caroline Holck oppsummerer her kampen:.

Mathilde Caroline Holck: «Det var en tempofylt start fra begge lag. Litt flatt i forsvar hos oss med noen kommunikasjons feil, men vi holder oss foran. Vi møter et uredd lag som er sultne på mål fra start.».«Det ble ikke mye tid til pauseprat, men vi kjørte på med høyt tempo som i første omgang, med stort fokus på å komme oss ut på skyttere i forsvar.

Vi har mange nye tilskudd på laget som får muligheten til å vise seg frem – de er uredde i dueller og tar ansvar. Vi får muligheten til å teste samspillet i kamp og får til mye bra. Vi har også en god målvakt bakover som kommuniserer bra med forsvaret.» .

Det var mye bra i kampen, det er fortsatt tidlig, men samspillet er på god vei. Vi har hatt noen gode treninger som gir resultater. Til å være første treningskamp må vi si oss fornøyd med hvordan vi løser det store deler av kampen. Det er en utrolig fin og talentfull gjeng, så det er absolutt gøy å spille på lag med disse jentene.»

Mathilde Holck og Caroline Aar har hatt mange tøffe dueller på trening i det siste.