Haugum Gård – idyll 15 minutt fra Trondheim! – Byåsen

Haugum Gård – idyll 15 minutt fra Trondheim!

God mat, lune omgivelser, levende lys og nydelige blomster - i disse omgivelsene tok Byåsenjentene seg en etterlengtet håndballfri ettermiddag i en hard oppkjøring.

Mandag var Byåsen Håndball Elite på besøk på Haugum Gård i Klæbu, bare 15 minutter fra Trondheim. Der hadde Gunn Kristin fra GK Flora i Klæbu pyntet nydelige bord med masse lys fra Nidaros Lysstøyperi, Tante Kokk hadde laget fantastisk god mat, Nina fra Spire Ernæring holdt et foredrag om idrettsernæring og vi fikk lage våre egne pizzaer i den nye pizzaovnen til Arve og Bina som driver og eier Haugum Gård. På slutten av kvelden fikk alle med seg smaksprøver på granola fra Spire Ernæring.

Tante Kokk

 

Ida Alstad forteller om besøket på Haugum Gård: «Det var en lun og koselig stemning der. Et sted som absolutt vil bli populært til ulike slag av selskap. Det ble også en spennende kveld med mye god mat som var pyntet så fint at det nesten ble mer populært å fotografere den enn å spise den. Men den smakte selvfølgelig like godt som den så fin ut. Med gode innslag av foredrag om kosthold av både Tante Kokk og Spire Ernæring, fikk vi med oss mange gode tips og anbefalinger til hvordan vi bør spise som toppidrettsutøvere for å prestere best mulig. Kvelden ble avsluttet med å lage våre egne pizzaer som vi stekte i steinovnen der. Smaken ble like god, om ikke bedre enn det vi kjøper på restaurant. Så det å ta seg en etterlengtet håndballfri ettermiddag i en hard oppkjøring, og bare være samlet og kose oss på Haugum Gård ble en hyggelig og sosial kveld. Håper og regner med vi kommer tilbake til neste år igjen.»

Klart for pizzalaging
Gunn Karin fra GK Flora i Klæbu står for pynting av bord

Vi hadde en fantastisk hyggelig kveld på Haugum Gård og kan absolutt anbefale folk å ta turen dit! Ble du nysgjerrig på Haugum Gård: Se her!