Helhjerta adventskalender! – Byåsen

Helhjerta adventskalender!

Det nærmer seg advent og førjulstid. Endelig kan du få kjøpt Byåsen Håndball Elite sin flotte adventskalender med premier for nesten 50 000 kr totalt, og den koster bare 200 kr!

I fjor som i år har Byåsen Håndball sine helhjerta og trofaste partnere gitt 24 flotte premier til årets adventskalender. Det er en sann fornøyelse å endelig kunne lansere den! I år kan man vinne alt fra nydelig ullskjerf fra Høyer, kunst fra Oxygen Design, komfyrvakt med montering fra CTM Lyng og Vintervoll, gavekort på XXL, weekend på Thon Hotel prinsen, Midtbykort fra Adresseavisen, gavekort fra vår utstyrsleverandør Umbro, kokk hjem til deg som lager middag til 4 personer fra Lille Skansen og ikke minst et helt år med trening på alle 3T-senter som 3T har sponset oss med.

Det er trykt 1 000 kalendere. Og vi trekker en heldig vinner hver dag i hele desember. Kalenderne er nummererte og vinnerne vil bli offentliggjort hver dag klokken 9.00 her på hjemmesiden og på vår Facebook-side.

Har du lyst å kjøpe årets fineste adventskalender og støtte Byåsen Håndball Elite? Ikke nøl med å ta kontakt. Send en mail til post@byaasen.no. Vi kan også sende den i posten til deg! Betaling av kalenderen kan du gjøre via VIPPS 124214 eller direkte til kontonummer 4202 18 09467. Merk betalingen med Adventskalender2018. 

Vi ønsker alle en helhjerta adventstid!