Helhjerta kick off! – Byåsen

Helhjerta kick off!

Byåsen Håndball Elite var i går kveld samlet til kick-off på Thon Hotel Prinsen i Trondheim. Det var et feststemt lokale som møtte de 80 deltakerne på årets kick-off.

Innledningsvis fikk de fremmøtte se en samlet spillertropp i årets nye drakter og utstyr. Trener Marie Henriksen kunne blant annet fortelle at vi har 3. plass som mål i årets sesong. Likeså at publikum kan forvente underholdende håndball bestående av fart, tempo og ikke minst duellspill! Kaptein Ida Alstad fortalte at dagens tropp består av gode enkeltspillere og at vi kan forvente oss godt lagspill når troppen blir ordentlig samspilt. Hun fortalte også at det kriblet i kroppen etter å komme i gang, og at Larvik skal slås i årets første kamp!

 

Styreleder Oddvar Aardahl hadde et innlegg som blant annet omhandlet Byåsens ambisjoner som er spill i Champions League. Byåsens verdier skal fortsatt være TÆL (Tøff, Arlig, Lagånd) og at visjonen er å underholde, engasjere og inspisere. Fokusområder skal blant annet være å produsere landslagsspillere. Aardahl berettet ellers litt om lagets økonomi og målsetting.

 

Deretter fikk vi en presentasjon av årets sponsorer, både nye og gamle.

 

Daglig leder Mona Ulvin snakket litt om forhold rundt Byåsens hjemmekamper kommende sesong. Hun kom også inn på det problematiske ved at Trondheim Spektrum pr. i dag er gjenstand for omfattende byggeaktiviteter. Ellers brukte hun store deler av sitt innlegg på våre sponsorer og oppfordret sponsorene til å bruke spillerne, blant annet til diverse reklameinnslag og andre tilstelninger.

 

Eva Skei fra Norges Håndballforbund, region nord, kunne fortelle at de har et tett og godt samarbeid med Byåsen. Store deler av innlegget omhandlet prosjektet «fargerik håndball», som i hovedsak går ut på at etniske minoriteter får litt tilrettelegging og organisering til å bedrive håndballaktiviteter, og at slike tilbud blir tatt svært godt imot og er en stor berikelse for barna. Byåsen er delaktig i disse aktivitetene.

 

Avslutningsvis ga styreleder Oddvar Aardahl en orientering om Byåsenakademiet. Akademiet er en «mini-håndballskole» med bistand fra Byåsens Elitespillere for unge i alderen 8-16 år. Dette er blitt en kjempesuksess og omtales som «Byåsens samfunnsengasjement». I år er det avholdt totalt 16 aktiviteter med fantastiske 9.000 deltakende barn og 5.000 foreldre/foresatte.

 

Nå ser vi virkelig frem til seriestart kommende onsdag mot Larvik!

 

(Skrevet av Roy Arne Mathisen)