Husk kamp på onsdag! – Byåsen

Husk kamp på onsdag!

Byåsen AllStar - RBK klokken 18:00 OG Byåsen Elite - Larvik klokken 19:00

På onsdag er det duket for en skikkelig festaften i Trondheim Spektrum. Byåsen er klare til å ta i mot Larvik i det som er første steg av «nye» Trondheim Spektrum. Hallen har fått nytt  gulv og nye tribuner, og vi gleder oss til å innvie hallen med brask og bram.

Før selve GRUNDIGligakampen starter får vi besøk av Rosenborg Ballklubb som skal spille showkamp mot Byåsens gamle stjerner. På parketten vil du blant annet se Gøril Snorroeggen, stjerna fra OL i London 2012. Kampen starter klokka 18:00 og vi oppfordrer alle til å være tilstede for å se Byåsenjentene leke seg med fotballgutta.

Onsdagens kampsponsorer er Rema 1000 og TrønderEnergi, som vil bidra med litt aktiviteter. I tillegg vil ordfører Rita Ottervik komme å offisielt innvie den nye hallen. Byåsen Skolemusikkorps stiller også, så dette blir en real festaften.

Ikke gå glipp av årets TØFFESTE Byåsenkamp. Siste sjanse for å se nesten alle landslagsjentene spille kamp, før EM i Ungarn/Kroatia.

Kampstart er altså onsdag 19.11 klokken 19:00 med SHOWKAMP klokken 18:00. Vær ute i god tid, bestill billetter på forhånd, og sikre deg inngang til en helaften i Trondheim Spektrum!