HVA ER MULIG MOT VIPERS? – Byåsen

HVA ER MULIG MOT VIPERS?

Det kommer et lag som har en skadeliste som ingen andre klubber i Norge hadde tålt. Likevel så tar de seier etter seier i Rema 1000 Ligaen, men sliter mer i Champions Leauge. Anført av trønder kvartett Marte Tomac, Silje Waade, Malin Aune og Andrea Austmo Pedersen kjørte de over Molde på hjemmebane i siste runde. Dette er kampen da Byåsen Håndball Elite sine spillere kan slippe skuldre ned og se hvor langt laget har kommet i utviklingen av eget lag.

Hoved trener Atle Oliver Johansen ønsker at Byåsen skal få flest mulig slike kamper i fremtiden. Det er for oss verdifullt på alle plan, sier Atle.

Byåsen Håndball Elite har et definert ønske om spille hurtig håndball. Hvem bedre å få testet dette imot enn Vipers. Her handler det om å holde ned tekniske feil og samtidig klare å omsette flest mulig sjanser i mål. Få brudd i spillet til Vipers kommer til å koste krefter, så får vi se hvor lenge Byåsen orker å holde trykket oppe i kampen. Vi håper selvsagt at årets bombe i serien fordel Byåsen Håndball Elite skal skje på Onsdag.

Det blir en topp utfordring for våre spillere å bryne seg på Vipers sitt angrepspill Onsdag.

Det beste for Byåsen Håndball Elite er å være seg selv og tenke på egen utvikling av spill og mot spill . Det tror vi er det viktigste av alt. Bygge egen identitet og alltid ha tro på at det er mulig å utfordre lag som akkurat nå har kommet lengre i sin utvikling som lag og klubb. Ta til seg det man kan lære og skape et strekt Byåsen Håndball Elite. Vi håper alle Trøndere vet å sette pris på at Byåsen nå er i ferd med å bygge et topplag i Rema 1000 Ligaen å kommer til Trondheim Spektrum for å gi all støtte til et lag som trener hardt hver dag for å bli best mulig. Kamp start kl. 18 00. Alle billetter fåes kjøpt på Byåsen App.