Hva passer vel bedre enn å presentere Vigdis Hårsaker – Byåsen

Hva passer vel bedre enn å presentere Vigdis Hårsaker

Vigdis Hårsaker var håndballsmart og lurte mang et forsvar med sine ålete bevegelser gjennom forsvar. Blikk for rom og i dag har hun også bursdag. Helt klart en All Star spiller historisk sett i Byåsen Håndball Elite. Vi Gratulerer deg masse med dagen Vigdis ! ( Front bilde tatt av Adressa )

Bilde Hans Petter Wille

Her kan dere lese hva Vigdis Hårsaker har sagt om sin tid i Byåsen.

Jeg kom til Byåsen som 15-åring fra naborival Sjetne, og husker at det var med blandede følelser. Byåsen var erkefiende nummer en, men ble fort en av to klubber i mitt hjerte.

Allerede i min første sesong i Byåsen var jeg så heldig å få hospitere opp i A-stallen med store forbilder som Trine Haltvik, Mia Høgdahl, Annette Skottvoll, Camilla Solberg og co. Det var stort husker jeg. Fikk debuten på A-laget året etter, og holdt på å gå i gulvet da jeg fikk et lite minutt på parketten mot selveste Anja Andersen og Kjersti Grini,som spilte for henholdsvis Bækkelaget og Tertnes. Store øyeblikk for ei spinkel trønderjente på 16 år.

I Byåsen opplevde jeg å være en del av et rutinert lag i starten, så ble det et generasjonsskifte og masse unge lokale spillere i neste epoke. Gode minner med mye sosialt og godt samhold i laget,dessuten en fantastisk trener i Valery Putans. Imponerende variasjon i øvelsene på trening gjorde meg utrolig motivert stort sett hver dag. Kan ellers trekke frem en sosial tur på ei gamme i Oppdal som et minne for livet, samt sesongoppkjøringene med turneringene i Årdal og Aalborg før seriestart.

Bilde Hans Petter Wille

Larvik vant det meste på denne tiden, så det ble mye sølv i Byåsen. Gleden var derfor stor da vi tok NM-tittelen i 2007 etter å ha vært nære på ved flere anledninger. Et stort håndball øyeblikk. Dessuten hadde vi mange fine øyeblikk i Europacupen.

En episode som har brent seg fast er returkampen mot Valcea i Romania, der vi til slutt måtte ha cola under skoene slik at vi ikke skulle skli. Camilla Herrem kom på kontring, fikk ballen på 13-14 meter, men skled helt inn til 7 meteren før hun fikk avlevert skuddet, ikkje bra , Men banketten var gøy på palasset til Ceausescu, med gullforgylte do der dommerne selvfølgelig var innlosjerte. Kjøpt og betalt sa du, artig læll.

Jeg ser tilbake på ei fantastisk tid i Byåsen, har fått venner for livet og opplevd et fellesskap som jeg er evig takknemlig for. Ikke minst har jeg fått utvikle meg som håndballspiller i et trygt miljø og videre fått mange store øyeblikk i min håndball karrière som en følge av dette. Takk til Byåsen for mange flotte år.

I dag er jeg trafikklærer og mamma til to gutter, på 3 og 7 år. Jeg er trener for min eldste sønn og har ved et par anledninger vært på Byåsen kamp med ham. Håper å få tid til mange kamper fremover, ser et spennende lag på gang. Lykke til i sesongen som kommer, håper Byåsen klarer å bygge lag og beholde de som er der i mange år fremover.

# heart guts and glory fra Vigdis