Hyggelig Partnerfrokost hos Vintervoll – Byåsen
Annick, Kjerstin og Ida sammen med adm. direktør i Vintervoll Stian Østerlie

Hyggelig Partnerfrokost hos Vintervoll

I dag hadde vi i samarbeid med vår gode samarbeidspartner Vintervoll en hyggelig morgenstund med frokost i deres lokaler. Det var god stemning og hyggelig relasjonsbygging i de tidlige morgentimer i dag. Vintervoll er den partneren vi har i dag som har vært med lengst uavbrutt, hele 17 år har vi vært så heldige å hatt med Vintervoll på laget.

Vintervoll er en av de største elektroentreprenørene i Trøndelag, noe de har vært i over 75 år. Vintervoll er en totalleverandør av elektroniske løsninger i Midt-Norge og Nord-Østerdal. En bedrift som er dyktige på å ta inn lærlinger, da også kvinnelige lærlinger noe som er fantastisk og gir dem mulighet til å tilegne seg erfaring. Vintervoll gjør alt innen elektro, og vi kan virkelig anbefale Vintervoll skulle du trenge en elektriker.

Fra Byåsen Håndball Elite var sport representert med Kari, Ida, Kjerstin og Annick under frokosten. Her fikk de fremmøtte partnerne status fra det sportslige med oppsummering av sesongen hittil av Kari, og Annick som gir seg etter sesongen snakket om hvordan tiden i Byåsen har vært. Kjerstin fortalte litt om hvordan det var å komme tilbake fra korsbåndskade og hvordan støtten fra det medisinske teamet og teamet rundt laget har hjulpet for henne. Ida snakket om morgendagens siste seriekamp mot Aker og viktigheten av å vinne slike kamper, og ta med seg momentum inn i sluttspillet.