I form til Mesterligaen – Byåsen

I form til Mesterligaen

Uten flere av sine sentrale spillere vant Byåsen tirsdagens treningskamp mot Japan.

Tirsdag kveld spilte Byåsen generalprøven før lørdagens Champions League kamp. Et svært offensivt japansk landslag sto på motsatt banehalvdel i Lånkehallen.

Seks spillere ute

Et Byåsenlag uten seks av sine sentrale spillere leverte en svært god kamp. Tonje Nøstvold, Ida Alstad, Camilla Herrem og Mari Molid sto alle over kampen på grunn av total belastningen. Iva Fialova spilte bare en omgang, også hun på grunn av totalbelastningen.

I tillegg var Marta Tomac ute med sykdom.

En sterk generalprøve

Japan spilte som ventet svært offensivt og var veldig raske til beins. Et sterkt Byåsenforsvar sto til tider som en mur og Byåsen ledet hele 17 – 10 til pause.

Anført av en svært god Raja Toumi leverte Byåsen en veldig god kamp, selv uten flere sentrale spillere. Raja ble Byåsens toppscorer med 10 mål.

Generalprøven endte til slutt med en sterk Byåsen seier, 30 – 27.

I rute til Champions League

Byåsenjentene viste for alvor at de er i rute til Champions League som starter i helgen. Fjorårets Europamester og Tonjes gamle lag FC Midtjylland gjester Trondheim Spektrum lørdag kl. 16.15.

Marta Tomac er ventet å være tilbake på banen til helgen og det jobbes med å få Tonje Nøstvold spilleklar. Resten av jentene som hvilte i tirsdagens treningskamp er alle tilbake til kampen på lørdag.

Billetter til Byåsen – FC Midtjylland kjøper du her!

(Byåsen)