I helgen avsluttes serien – Byåsen

I helgen avsluttes serien

I helgen er Postenligaen 10/11 over, men først skal jentene spille mot Larvik i Arena.

På lørdag gjester Byåsenjentene parketten i Arena Larvik til et oppgjør mellom første og andre plassen i årets serie. Første- og andreplassen er allerede avgjort før denne kampen, men det kan fort bli en underholdende kamp.

Jentene har denne uken trent som vanlig og forberedelsene til kampen mot Larvik har gått som planlagt selv om kampen i seg selv ikke betyr noe for tabellplasseringen. Jentene har trent godt hele uken og gleder seg til å reise sørover.

Årets sluttspill blir trukket rett etter kampen og i år kan det fort bli utrolig spennende kamper. Sesongen har vært mye jevnere enn på flere år og det blir mange underholdende kamper uansett hvem Byåsen trekker. Sluttspillet skal også denne gang spilles i Drammen og Byåsen går rett inn i kvartfinalene på grunn av 2. plassen i serien. Et av disse oppgjørene skal mest sannsynlig spilles på hjemmebane, men om det blir i Trondheim Spektrum er enda ikke bestemt. I fjor la vi kampen til Orkanger på grunn av opptatte haller i Trondheim Spektrum.

Kampen spilles på lørdag klokken 16:00 og kan følges her.