I kveld skal det smelle i Kolstad Arena – Byåsen

I kveld skal det smelle i Kolstad Arena

Det har vært topp stemning og tøffe økter både Mandag og Tirsdag etter en herlig borte seier mot Aker. Det som gledet mest var viljen til å gå i krigen i forsvar kombinert med en strålende opplagt Annick Lipman i mål. Det tror vi blir nøkkelen i kveldens kvartfinale mot Fredrikstad. ( Hoved bilde Andreas Kristoffer Berge )

Annick Lipman må stille i lykke drakten i kveld. To borteseire har det blitt i Rema 1000 Ligaen. I kveld kan den være med å løfte frem Byåsen til seier i kvartfinale NM. ( foto andreas Kristoffer Berge )

Fredrikstad er et lag Byåsen virkelig har lyst til å få en seier mot etter to strake tap i treningskamper og bortekampen i Rema 1000 Ligaen. Vi setter vår lit til at vårt midtforsvar ledet av Caroline Aar og Mathilde Arnstad kliner til fra start og får med seg resten av laget mot Fredrikstad sitt duell sterke lag. Dette blir det verdt å få med seg, så vit din besøkelsestid å sikre deg billett til kampen som starter i Kolstad Arena kl. 2030 i kveld.

Caroline Aar sine tanker før kveldens kamp:

Vi har periodevis levert godt offensivt og defensivt. Vi har i midlertidig hatt utfordringer med å samle dette i en og samme kampen. Så jeg håper vi kollektivt kan reise oss i begge ender av banen! Det hadde jo vært helt rått å nå en semifinale med den motgangen vi har møtt med skader. Vi har gått fra å være et medaljelag til en ung gjeng underdogs! Jeg er imponert og stolt over hvordan disse jentene har tatt rollene de har fått tredd over hodet på så kort tid.