Ida Alstad og Byåsen i snart 17 år – Byåsen

Ida Alstad og Byåsen i snart 17 år

Ida Alstad er et naturlig valg på All star tross at hun fortsatt er aktiv i dag.

Etter snart 16 eller 17 år i klubben på elitenivå, har jeg mange gode minner og ekstremt mange sølv medaljer.

Om jeg må trekke frem noe jeg husker godt så vil jeg si opplevelsene med å reise rundt å spille CL sammen Byåsen gjennom mange år. Man skjønner ikke før man nå ser tilbake på det, hvor gode vi faktisk var de åra, og hvor mange minner som ble laget. Ellers er NM gullet i 2007 et fint minne og et EHF cup sølv i 2006???

I dag er jeg mamma til Amanda på 2.5 år og jobber godt med opptrening etter jeg opererte det fremre korsbåndet i januar. Satser på å dra på meg Byåsendrakta og nr 11, og spille med jentene igjen rett over nyttår. Det er mitt store mål og drøm akkurat nå.

Jeg er ikke ferdig enda selv om åra drar på. Litt vanskelig for meg å se Byåsen fra utsiden da jeg fortsatt er spiller her. Uansett vet jeg at Byåsen er et av de meste kjente håndballnavn i Europa. Det er en klubb som har holdt seg i øverste divisjon, i toppen og kjempet om og/eller vunnet medalje nesten hvert år i over 25 år. Byåsen er også et lag man vet tar inn og opp gode og unge spillere, som mange utvikler seg til å bli sentrale og gode landslagsspillere.

Ida er fortsatt med å sanker medaljer for Byåsen

Frontbilde av Fotolars