Ida Marie Syversen Kallhovd er med videre – Byåsen
Foto: Lars R. Skaug

Ida Marie Syversen Kallhovd er med videre

Vi er kjempefornøyd med å kunngjøre at Ida Marie Syversen Kallhovd har resignert med Byåsen. Den temposterke høyrevingen som kom til Byåsen før 21/22 sesongen fra Fredrikstad har nå signert for et nytt år. Ida ble raskt en sentral spiller etter hun kom opp til Trondheim, da hun har vært det faste innslaget på høyrevingen i nå to sesonger. I årets sesong har Ida levert mål jevnt og trutt og har i serien 59 mål på 85 skudd (uttellingsprosent på 70%).

«Motivert for å være med på reisen»

-Jeg er glad for å ha signert en ny kontrakt med Byåsen. Som utøver er det viktig å føle at man utvikler seg som spiller, og der føler jeg Byåsen har vært en flott arena for meg å gjøre nettopp det. Jeg er motivert for å være med på reisen med å få laget oppover på tabellen og jeg tror vi har gode forutsetninger for å klare det. Vi har en flott gruppe med spillere og et sterkt trenerteam som jobber hardt for at vi skal nå våre mål. Personlig skal jeg skal yte mitt beste for å bidra til det i det kommende året.

Foto: Lars R. Skaug / Fotolars

Trener Kari Aalvik Grimsbø sier følgende om forlengelsen:

-Vi er utrolig glad for å ha Ida med oss videre. Ida er en rask kantspiller med god avslutningsteknikk som har levert sterke prestasjoner for oss denne sesongen. Hennes kvaliteter både på og utenfor banen kommer til å bli viktig for oss også kommende sesong.

Vi er veldig glad med å ha med Ida videre også neste sesong. Med forlengelsen av Ida er høyrekanten satt for neste sesong, hvor Ida utgjør en god og ung duo sammen med Lone Sandvik