Ida Marie Syversen Kallhovd klar for Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Ida Marie Syversen Kallhovd klar for Byåsen Håndball Elite

Byåsen Håndball Elite har forsterket sin høyreside med Ida Marie Syversen Kallhovd som ut sesongen spiller for Fredrikstad. Det kommer en temposterk spiller med målteft til Trondheim. Ida forteller oss litt om sin håndballreise så langt og litt om hvorfor Byåsen Håndball Elite fristet.

Jeg er 20 år, og kommer fra Fredrikstad. For tiden studerer jeg et bachelorstudium i Økonomi og administrasjon ved Høgskolen i Østfold, i tillegg til en deltidsjobb i Visma.

Min håndballkarriere:

Da jeg var 15 år spilte jeg primært 3. divisjon med Østsiden IL, mens jeg også spilte kamper og hospiterte med FBK sitt juniorlag. Jeg begynte et år senere med hospitering opp på A-laget. De første årene fikk jeg ikke særlig spilletid, men hadde to ganske bra sesonger på rekrutt og med B-laget i 2. divisjon.

Det var ikke før klubben ansatte Eirik Haugdal som hovedtrener, at jeg begynte å få mer spilletid. Han åpnet muligheten for meg til å være kant, i tillegg til bakspillerrollen jeg hadde den gangen. Det er nok også grunnen til at jeg har lykkes og fått mye spilletid de siste årene.

Litt av grunnene til hvorfor jeg valgte Byåsen:

Litt av grunnene til hvorfor jeg valgte å komme til Byåsen, er først og fremst at det er et godt lag. Jeg har selv hatt mange tøffe møter mot Byåsen fra min tid i Fredrikstad. I laget er det mange unge spillere som kan nå langt, i tillegg til veteraner som har oppnådd mye. Dette tror jeg er en fin kombinasjon av utøvere som kan utvikle seg sammen til noe veldig spennende i tiden som kommer.

Byåsen har jo en flott håndballhistorie, og klubben har utviklet flere profilerte spillere, noe som vekket interessen min veldig for klubben. For meg som er en ung spiller er det viktig at klubben har fokusområdene sine på spillerutvikling, noe jeg fikk inntrykk av i en av de flere hyggelige samtalene jeg har hatt med hovedtrener Atle. Selv har jo Atle vært med å utvikle veldig gode spillere i min posisjon.

Jeg gleder meg masse til å sette kursen nordover mot Trondheim – og ikke minst til å møte den nye gjengen.