Idag møter vi Melhus i cupen! – Byåsen

Idag møter vi Melhus i cupen!

Melhus var meget fornøyd med å slå vikhammer i 1.Runde

Jan Erik Wiedemann trener Melhus sitt damelag, spillerutvikler i Melhus Håndball og Regional Landslagstrener for G02 i Region Nord. Etter mange sesonger i Strindheim håndball og ett tett samarbeid med blant andre dagens Byåsen håndball elite trener Arne Høgdahl jobber nå Jan Erik for fullt i Melhus Håndball. Melhus Håndball har mange trener resurser i aldersbestemte lag med håndball erfaring på høyeste nivå. Det jobbes godt på alle nivå og en del av Jan Erik sin jobb er å følge opp lag/spillere på flere lag for å skape en ønsket rød tråd på parketten.

Klubbutvikling

Yngre lag på Melhus markerer seg i Regionale serier og spillere på Regionale lag. To av spillerne som møter Byåsen håndball Elite i kveld var med på NM laget til Region Nord. (J17) Marie Kjenstad Hansen og Ane Hjulstad Bagøien.  Jan Erik forteller om det å ha likhet i spillestil og jobbe med like utvikling tema i flest mulig lag er noe av det som står sentralt i Melhus Håndball sine utviklingsmål som klubb.

David imot Goliat

Dagens kamp blir ett høydepunkt for nye Melhus som har jobbet godt og mye sammen de to siste sesongene. Det har vært ett stort generasjon skifte på Melhus å en ny generasjon har fått tid på seg til å utvikle seg over tid. Det blir spennende og få brynt seg på ett topp lag i Norge, sier Jan Erik. Det å få prøvd ut sine ferdigheter imot de beste vil gi en god pekepinn på hva vi har jobbet med og gi ny inspirasjon videre.

Byåsen Håndball Elite takker for en meget god og innholdsrik håndballprat med Jan Erik Wiedemann.  Vi gleder oss til å besøke Melhus håndball og Melhus hallen kl. 20 00 i kveld! Vi håper på full hall og en kamp med masse tempo og god håndball fra begge lag.

Vi snakkes på Melhus i kveld!