Info til klubbpåmelding Folkets kamp – Byåsen

Info til klubbpåmelding Folkets kamp

VI GLEDER OSS TIL KAMP!

Og synes det er skikkelig moro at akkurat du og DIN klubb har meldt dere på til Byåsen – Molde den 18.11.15. Til sammen utgjør dere fra klubber over 1000 personer på denne kampen! Da regner vi med god stemning!

Her kommer litt informasjon om kampdag:

  • Det vil være et eget utleveringspunkt for billetter til dere som har meldt dere på via klubb. Denne vil være ved Infoskranken utenfor D-hallen, og åpner 17:00. Bordet vil være merket med avhenting Klubbpakker!
  • Sjekk billettene deres: har dere felt IHG benyttes inngang D3. Har dere felt OPQ benyttes inngang D1. Det vil være klubbverter stasjonert ved hallene F, hvor dere kan spørre om vei, og eventuell annen informasjon dere lurer på.
  • Ved F-hallene vil det etter kampen være signering av autografer og mulighet til å ta bilder sammen med spillerne
  • Supportershoppen vår er åpen! Fra klokken 18:00  og frem til kampslutt er det mulig å kjøpe supporterdrakter og kopper til en god pris. Vi tar kort!
  • Det vil bli konkurranse på banen i pausen. Her kan man vinne en flott premie fra GRUNDIG J Påmelding til konkurransen gjøres i supportershoppen.
  • Bli med å syng Byåsensangen! Vi kjører sangen opp på storskjerm før innløpingen starter, og det hadde vært skikkelig kult om sangen kunne runget godt i hallen!

Hvis det antallet dere meldte på kampen ikke lenger stemmer, har dere flere eller færre som blir med, gi oss gjerne tilbakemelding på dette innen utgangen av mandag 16. november. Så får vi riktig antall billetter på deres klubb 

Trekning av laget som vinner trening med to Byåsenspillere vil bli foretatt før kampen, og vinnerlaget blir presentert i pausen