Informasjon om parkering ved Trondheim Spektrum – Byåsen

Informasjon om parkering ved Trondheim Spektrum

I kveld, onsdag, klokken 18.00 møter vi Fredrikstad til årets første hjemmekamp i Trondheim Spektrum. Grunnet utbygging av Trondheim Spektrum er det ikke mulig å parkere der. Les her for forslag til andre parkeringsplasser om du ikke benytter deg av kollektivtransport.

Grunnet utbygging av Trondheim Spektrum er det ikke mulig å parkere der.

Vi oppfordrer publikum til å parkere i området rundt Ila hvor det er fri parkering, men veldig få plasser, ved Skansen er det offentlig parkering, men i tillegg kan dere parkere hos E.A. Smith og på taket på Felleskjøpet. Ca 200 plasser tilsammen. Det er forbudt å parkere ved Ilen kirke, det er heller ikke lov å kjøre inn for på- og avstigning. Leütenhaven p-plass har gratis parkering på Søndager (P-huset er stengt). Det samme har alle automatplasser i Midtbyen og Kalveskinnet Bunnpris Elgeseter har ca 70 plasser. Det finnes også automatplasser på ØYA og St. Olavs Hospital, men her er det avgift til kl. 20.00 (ved Akutten til 24.00).

Vær ute i god tid og bruk helst offentling transport til hallen. Du kan ta trikken fra Byåsen og hopp av i Ila, stikk innom Lille Skansen på veien og ta en Byåsenburger før du rusler over brua til Spektrum. Det går busser fra alle steder i byen som stopper i kort gangavstand fra Spektrum.

 

Kjøp billetter til kampen mot Fredrikstad her!