Ingen Mesterliga – Byåsen

Ingen Mesterliga

Søndag kveld var det duket for finalen i Mesterligakvalifiseringen når Byåsen tok i mot Buxtehuder SV. Byåsenjentene åpnet best i Trondheim Spektrum og etter drøyt seks minutter ledet hjemmelaget 4 – 1 etter mål av June Andenæs.

Solide tyskere

Så tok Buxtehuder grep og de hang så absolutt med i kampen. Byåsen var oppe i en 7-4 ledelse etter halvspilt omgang, men de tyske jentene satte forsvaret sitt godt og de fikk også tingene til å løsne i angrep. Til pause var stillingen 12 – 14 i favør tyskerne.

Dårlig 2. omgang

Etter hvilen fortsatte tyskerne med solid forsvarsspill og uttelling i angrep. Byåsenjentene maktet ikke å heve seg det lille ekstra etter pause og på det meste ledet Buxtehuder med seks mål.

Kampen endte til slutt 22-26. Dermed blir det ikke Champions League spill på Byåsen denne sesongen.

Byåsens målscorere: Ida Alstad 7, June Andenæs 6, Raja Toumi 4, Marta Tomac 2, Camilla Herrem 2, Inga Berit Svestad 1.