Ingen optimal avslutning – Byåsen

Ingen optimal avslutning

På lørdag reiste Byåsenjentene til Larvik for å spille sesongens siste seriekamp. Det ble ingen optimal oppladning til kampen.

Det hele startet med at flyet jentene opprinnelig skulle ta fra Værnes ble kanselert. Et nytt fly var på vei fra Torp til Værnes, men det måtte lande på Gardermoen etter at to fugler hadde havnet i den ene motoren.

Det førte til enda flere timers ventetid før jentene kom seg på et fly 14:15 uten å vite om de kunne lande på Torp. Der var det nemlig tåke. Det endte med at jentene landet på Gardermoen. Deretter ventet en busstur fra Gardermoen til Arena Larvik.

Kampen som opprinnelig skulle starte 16:00 begynte ikke før ca 19:15.

Kampen var i gang og det ble en tung start for jentene. Etter 10 minutter lå de under 8 – 1. Marerittet fortsatte ut omgangen og Larvik ledet 22 – 7 til pause.

Andre omgang ble noe bedre. Forsvaret satt noe bedre og jentene presterte bedre i angrep. Gjengangeren var litt for mange tekniske feil og skuddbom. Kampen endte til slutt 39 – 19. Den dårlige oppladningen må ta litt av skylden for et så stort tap, men laget presterte heller ikke slik vi alle vet at de kan.

Nå ser laget frem til Sluttspillet og revansj mot Storhamar.