Jakten på medalje fortsetter! – Byåsen
Foto Robert Magnussen

Jakten på medalje fortsetter!

Jentene fortsetter i kveld medaljejakten i årets serie. Motstander i dag er Skrim Kongsberg som før dagens kamp ligger på en 11. plass med 4 poeng, mens Byåsen ligger ajour med Tertnes på en 2. plass med 21 poeng.

Forrige kamp mellom disse lagene var i Trondheim Spektrum i september hvor vi gikk seirende ut med sifrene 32-20. Dette var en kamp hvor alle våre spillere tegnet seg på scorlingslisten og Marit Røsberg Jacobsen ble vår toppscorer med 4 mål.

Selv om Byåsen må finne seg i å være favoritter i kveldens kamp, er Emilie Hegh Arntzen likevel helt klar på at dette ikke blir noen lett match:

“Jeg tror det kan bli en tøff kamp idag hvor vi må være på fra start. Vi skal fokusere på oss selv og gjøre våre ting riktig, så får vi satse på at det er nok. Skrim borte er en tøff kamp, med mye god stemning i hallen. Vi gleder oss masse og håper det blir en god håndballkamp”.

Skrim er forøvrig også representert på den kommende fellessamlingen for landslagskandidater i Skien 11.-14. februar hvor Byåsen har 6 spillere. Skrims representant er målmaskinen Ingvild Bakkerud. Pr. i dag ligger hun på en 10. plass på “Topscorelista” i Grundigligaen med 68 mål, noe som gir et snitt på 5 mål pr. kamp. En spiller vi absolutt skal se opp for i kveld.

Kampen kan ses på håndballtv med sendestart kl. 17:50.

 

Vi minner samtidig igjen om neste hjemmekamp som er mot HK Halden den 17. februar. Vær med oss å fyll hallen!