Jakter ny «to-poenger» i Kongsberg! – Byåsen
På bildet ser vi Marie Rokkones Hansen. Foto: Nidarosfoto / Robert Magnussen

Jakter ny «to-poenger» i Kongsberg!

I morgen, onsdag 14. november, reiser jentene til Kongsberg for å ta opp jakten på ytterligere poeng. Etter en god kamp og hjemmeseier i siste seriekamp mot Molde er det en optimistisk gjeng som i morgen entrer Kongsberghallen!

 

Sist kamp tatt i betraktning, ser det nå ut til at «nye Byåsen» begynner å ta form. I 32-29 seieren over Molde for 14. dager siden viste jentene i store deler av kampen knalltøft forsvarsspill og et meget godt kontrings- og ankomstspill! Dersom jentene fortsetter denne tendensen skal Skrim Kongsberg virkelig få kjempe om 2 poeng i morgen!

 

Før onsdagens kamp ligger Byåsen på 8. plass på tabellen med 6 poeng på syv kamper. Skrim Kongsberg innehar 11. plass med 4 poeng. Skrim har imidlertid spilt en kamp mindre enn oss.

 

Sist gang disse lagene møttes i serien var i sesongen 2015/2016. Vi vant begge oppgjørende med hele 32-20 her hjemme i Trondheim Spektrum mens vi seiret 37-24 i Kongsberghallen.

 

Nevnte oppgjør er i realiteten ikke av største betydning da spillertroppen er vesentlig endret siden den gang. Det er uansett interessant med et lite tilbakeblikk på tidligere oppgjør.

 

Vi har store forhåpninger om at morgendagens kamp blir spennende. Byåsen har et uttalt mål, og ønsker å klatre vesentlig på tabellen og trenger derfor poeng. Skrim Kongsberg på sin side ligger pr. i dag på nedrykksplass og er derfor minst like avhengig av poeng. Dette gjør at alt ligger til rette for et veldig interessant oppgjør!

 

Dersom du er i nærheten av Kongsberghallen anbefaler vi at du tar turen og heier på jentene! De andre kan se kampen på en av Amedias lokalplattformer eller hos Nettavisen (krever abonnement).

 

Kampstart er kl. 18:00.

 

Kampene vil være tilgjengelig på handballtv.com klokken 20.00 dagen etter at kampene er spilt. Dette er gratis.

 

Lykke til jenter! Vi krysser fingrene for 2 poeng i bagen tilbake til Trondheim i morgen kveld!

 

 

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)