Jeg har tro på Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Jeg har tro på Byåsen Håndball Elite

Hun kom som et ungt utskrevet blad for Trøndere flest med en Sølvmedalje fra Junior VM og entret parketten i Trondheim i tro at hun skulle lære av mange erfarne spillere i sin posisjon . Det gikk ikke lang tid før Julie ble lagets viktigste spiller. Etter en litt trøblete start på første sesongen fikk laget mer sving på sakene i andre halvdel. Laget ble forsterket før sesong to. Der ble det en meget sterk 3.plass og en plass på årets lag. Nå er ny kontrakt underskrevet og Julie som for øyeblikket er i opptrening er klar i sin tale.

Først og fremst har jeg fokus på å komme meg 100% tilbake fra skaden og det føler jeg at jeg vil gjøre i Byåsen, med et godt støtteapparat og en klubb hvor jeg kjenner min egen rolle godt.

Jeg har stor tro på hva Byåsen kan få til fremover og håper vi kan være med å kjempe i toppen. Med flere spillere tilbake fra skade og en mix av unge og rutinerte tror jeg vi vil bli et sterkt lag.

Det føltes veldig riktig for meg å bli i klubben.

Tre spillere på årets lag og tredje plass i REMA 1000 Ligaen er resultater vi håper og se igjen i nær fremtid i Byåsen Håndball Elite