«Jeg skal se kampen på handballtv.com» – Byåsen
Foto: Robert Magnussen

«Jeg skal se kampen på handballtv.com»

Toppoppgjør Byåsen - Vipers søndag 8. november.

Moa Høgdahl blir dessverre ikke å se på parketten under den kommende kampen mot Vipers Kristiansand på søndag. Men det hindrer henne ikke fra å følge lagvenninnene fra «sidelinjen». Kampen sendes på handballtv.com fra klokken 15:50 søndag den 8. november, og er en viktig kamp for begge lag.

Moa under frokostmøtet torsdag, hvor hun forteller om skaden og veien videre.
Moa under frokostmøtet torsdag, hvor hun forteller om skaden og veien videre.

Byåsen ligger på en 5. plass på tabellen, med 8 poeng etter 7 spilte serierunder. Vipers ligger på plassen over, en 4. plass med 9 poeng etter 7 runder. En seier for Byåsen vil føre til at jentene klatrer til en 3. plass på tabellen, og puster Larvik i nakken med bare 1 poengs forskjell. Glassverket ligger foreløbig på en 1. plass, med 14 poeng. 2 foran Larvik og 5 poeng foran Byåsen, etter 8 spilte serierunder.

» Det har vært en veldig bra treningsuke for jentene. Vi har hatt en god oppkjøring, og vi stiller med full tropp,» Sier Claus Mogensen til Byaasen.no

Er du ikke i Kristiansand på søndag, kan kampen sees på supporterpub hos Quality Hotel Panorama på Tiller. Her vil det være storskjermvisning av kampen, kaffe/te og noe godt å bite i. Bli med å hei frem jentene du også.