JEG TRIVES VELDIG GODT – Byåsen

JEG TRIVES VELDIG GODT

Anna Huse jobber hardt hele året være seg håndball eller skole.Anna har tatt store steg det siste året og utfordrer kantkollega Oda Uthus. Mot Oppsal sto de for hele 11 mål tilsammen. Vi legger merke til at variasjon i skudd teknikk har fått flere valg og større ro i avslutningsfasen. Mot Oppsal ble begge to servert av Patty stort sett på alle avslutninger. Håndballspiller og Trond Sørøy tok et intervju med Anna huse etter kampen mot Oppsal .

Hele fem mål ble det på Anna mot Oppsal. Sterkt på en omgang. Bilde er tatt av Stian Bye Høgsveen

Les hele intervju fra HÅNDBALLSPILLER

Tekst: Trond Sørøy. Onsdag 22. januar 2020

https://www.facebook.com/bakspiller/


Anna Huse var tilbake på gamle trakter da hun hadde fem scoringer i kveldens kamp i Oppsal Arena. Etter en god laginnsats vant Byåsen kampen med åtte mål.

Her forteller Anna om lagets ellevte seier for sesongen:

Anna Huse: «Vi er veldig opptatt av å ta alle kamper på alvor – og ta en og en kamp. Vi hadde som mål å reise til Oslo og vise at vi er et topplag – vi hadde lyst til å vise at vi er et bedre lag enn Oppsal.»

Anna er lynkjapp og god til å starte på kontra.

«Vi kommer godt i gang, men vi får ikke helt det tempoet som vi ønsker i starten på kampen – vi blir dratt ned til Oppsal sitt tempo. Etter hvert løsner det litt og vi får dratt med hele laget på det. De tar oss igjen mot slutten av førsteomgang, men vi viser i starten av andre omgang at vi er et bedre lag og ror i land en grei seier. Det er mye å rette på, men vi er fornøyd med å klare en såpass trygg og god seier.»

Den viktigste jobben gjøres på trening. Å der har Anna hele tiden lagt igjen 100%.

«Det er alltid litt rart å komme tilbake til Oppsal Arena hvor jeg hatt så mange treninger og spilt så mange kamper. Da er det en ekstra god følelse å kunne gå seirende ut av denne kampen.»

«Som kantspiller er det alltid moro å få muligheter til avslutninger. Det var skikkelig gøy i dag, bakspillerne var veldig gode til å brette ut spillet – det var gøy å få være ordentlig med i kampen.»

«I dag er alle med og bidrar, og vi kommer til mange gode sjanser. Ikke bare halvsjanser men vi klarer å vente til vi får de beste sjansene. Vi får rullert godt på laget og alle får bidratt – det var en ordentlig lagseier.»

Gruppe dynamikken i dagens Byåsen stall er meget god. Anna sin profil som hardtarbeidene og tålmodig er en god kombinasjon.

«Det var en utfordring det vi opplevde i desember, men vi bestemte oss for at vi skulle gjøre vårt beste på alle treninger og stå i sammen. Vi ønsket ikke å senke ambisjonsnivået selv om vi mistet noen spillere. Om vi står sammen og gir alt på hver trening og i hver kamp så vet vi at vi er gode nok til å kunne kjempe om en topplassering i ligaen. Og det føler jeg vi beviser nå. Selv om vi hadde problemer før jul har vi klart å komme tilbake å ha en god åpning på det nye året. Det er vi veldig godt fornøyd med.»

«Det viktigste for oss er å ta hver kamp for seg selv, forberede oss godt. Så lenge vi tar en kamp av gangen og gjør det bra der, så vil det gå bra til slutt. For å kjempe i toppen kan vi ikke gå på noen smeller ved at vi undervurderer motstanderen.»

«Dette er min andre sesong i Byåsen. Vi er en kjempefin gjeng og har et bra trenerteam – jeg trives veldig godt i Trondheim.

Anna Huse er en av flere unge spillere på vei opp og frem. Her sammen med Marie Rokkones Hansen som scoret 4 mål mot Oppsal.

Seriekamp Rema 1000-ligaen 22. januar 2020

OPPSAL – BYÅSEN 25-33 (11-14)

Målscore for Oppsal:

Sara Rønningen 7
Lorin Sendi 6
Emma Skinnehaugen 5
Mie Elen Rakstad 2
Ricke Bøttger 2
Lina Marie Jensen 2
Frida Rønning 1

Målscore for Byåsen:

Julie Bøe Jacobsen 7
Oda Uthus 6
Anna Huse 5
Patrycja Swierzewska 5
Marie Rokkones Hansen 4
Anna B. Kallestad 3
Caroline Aar Jakobsen 2
Teodora Tomac 1