Jenter i siget er klare for Gjerpen! – Byåsen
Kantspiller Maja Magnussen etter en av sine flere mål sist kamp i Trondheim Spektrum. Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto

Jenter i siget er klare for Gjerpen!

På søndag er det gjestene fra Skien som skal møte trøndersk TÆL og krutt. Etter to meget gode kamper bak seg er det Byåsenjenter i medgang som er klare for å gi absolutt alt for 2 nye poeng!

De to siste kampene mot henholdsvis Molde Elite og Skrim Kongsberg viser at «nye» Byåsen nå for alvor har funnet kjemien. Kampene har vist at spillerne virkelig begynner å kjenne hverandre og man ser tydelig at samspillet og systemene begynner å sitte. Vi har nå for alvor tro på at det kan bli en morsom vårsesong i Trondheim Spektrum!

 

Astrid fyrer avgårde forrige kamps kanskje fineste mål, i form av et nydelig trickskudd. (Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto).

 

Situasjonen før søndagens kamp er at gjestene fra Skien pr. i dag ligger på tiende og dermed kvalikkplass med sine 6 poeng. De kommer fra et tap i sin hittil siste kamp mot Molde Elite. For Gjerpen HK Skien er det derfor svært viktig med poeng for å kunne avansere på tabellen, og dermed unngå et mulig nedrykk.

 

Byåsen bekler fortsatt 7. plass på tabellen med 13 poeng. Vi nevner også at det er rimelig tett mellom poengene fra jentene og oppover på tabellen. Opp til f.eks. Tertnes på 4 plass er det kun 3 poeng. Går vi høyere opp på tabellen er det 5 poeng opp til Fredrikstad Bk. på tredje. Det er fremdeles 9 kamper igjen av årets sesong, så mye kan skje.

 

Gjerpen har flere gode spillere som lager mange mål. Blant andre Fredrikke Gulmark som ligger på 15. plass på toppscorerliste i årets serie med sine 53 mål. Også Thea Madelen Øby-Olsen med sine 45 mål er en trussel mot enhver motstander.

 

Vi ser virkelig frem til søndagens kamp. Med et Byåsen som er avhengig av poeng for å klatre på tabellen og et Gjerpen som er nedrykkstruet tror vi på god og underholdende håndball i Trondheim Spektrum førstkommende søndag.

 

Her ser vi strek Caroline Aar med et av sine 3 mål forrige kamp. (Foto: Thomas Karlsen / Karlsen Foto).

 

Kampstart er kl. 18:00.

Hvis du ikke skulle ha anledning til å se kampen kan denne ses på en av Amedias lokale plattformer eller hos Nettavisen. Kampene vil være tilgjengelig på handballtv.com klokken 20.00 dagen etter at kampene er spilt. Håndball er likevel best live, så møt opp i Trondheim Spektrum og hjelp jentene frem til 2 nye og viktige poeng.

 

Biletter kan bestilles via denne linken: https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/2237814368?utm_source=Hjemmeside&utm_medium=Banner&utm_campaign=Billetter%20gjennom%20banner&utm_term=Banner&utm_content=By%C3%A5sen%20-%20Gjerpen%20HK

 

Håper vi ses!

 

 

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)