Jevnt med Larvik i 45 minutter. – Byåsen

Jevnt med Larvik i 45 minutter.

Det ble så jevnt og intenst som hjemmepublikummet kunne håpe på, dessverre varte det bare i i 2/3- deler av kampen. Larvik ble for sterke til slutt og avanserte til kvartfinale med sluttresultat 21-30.

Arkivfoto: Nidaros foto

– Jeg synes vi gir dem skikkelig kamp, og til pause hadde vi virkelig tro på at vi kunne slå Larvik, sier trener Claus Mogensen etter kampen.

Lagene fulgte hverandre gjennom hele første omgang, og Byåsen viste frem virkelig godt forsvarsspill. Dette resulterte i flere gode redninger, og trygghet i angrepsspillet. Flere gode kollektive angrep gjorde at kampen var vidåpen på stillingen 12-12 til pause.

Hjemmelaget viste også at de kunne stresse de regjerende mesterne tidlig i 2. omgang. På stillingen 17-17 scoret Larvik to raske mål, og etterfulgt av en utvisningsperiode for Byåsen med 3 bortemål, skulle det bli vanskelig for hjemmelaget og innhente 5 målsledelsen.

Claus Mogensen forteller at han gleder seg over 45 minutt av kampen, og er meget stolt av innsatsen til sine spillere. – Det var veldig mange som meldte seg på og bidro, og det viser at vi har en god stall som skal utvikle seg videre, sier han.

Etter 2 timer spill mot Larvik denne sesongen har Byåsen spilt uavgjort med i 1 time og 45 minutt  noe som viser at avstanden mellom lagene blir mindre og mindre.

Neste kamp er allerede på fredag, en nøkkelkamp i seriespillet mot Tertnes i Bergen. Lagene ligger som nummer to og tre på tabellen med 7 poeng.