Jobzone forlenger – Byåsen

Jobzone forlenger

Jobzone forlenger med 3 nye år, det synes markedskonsulent i Byåsen Tove Henriksen til www.byaasen.no er svært hyggelig. På bildet ser du to fornøyde damer, Gunn Iren B. Svendsen, daglig leder for Jobzone Trondheim sammen med Byåsens markedskonsulent, Tove Henriksen.

I et tøft sponsormarked er vi opptatt av at våre samarbeidspartnere opplever verdien av å spille på lag med oss. En fornyelse av en  avtale, er en viktig bekreftelse for oss.

Kort om JOBZONE Trondheim

Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Trondheim en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Trondheim dekker hele Sør-Trøndelag, og tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester. Samtidig er Jobzone Trondheim lokalt eid. Det betyr at vi som jobber her har lokal forankring, og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder. Gunn Iren Berg Svendsen er daglig leder i Jobzone Trondheim.

Fleksible bemanningsløsninger

Næringslivet krever i dag fleksible bemanningsløsninger. Jobzone Trondheim kan levere medarbeidere til både korte og lange vikariater innenfor de fleste bransjer. Jobzone Trondheim kan også være rådgiver i rekrutteringsprosessen ved faste ansettelser. Vi ønsker å være en sparrings- og samarbeidspartner ved alle personalspørsmål – du betaler først når din nye medarbeider er på plass.

En engasjert arbeidsgiver

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Visjonen innebærer at Jobzone jobber tett mot kunder og vikarer, og har høy grad av tilgjengelighet under hele oppdragsperioden. Hver kunde og vikar har en personlig konsulent. Det betyr at Jobzone har det fulle arbeidsgiveransvaret for lønns- og personaladministrasjon i hele oppdragsperioden.

Rekruttering av nøkkelpersonell og ledere

Ved mer omfattende rekrutteringsprosesser har Jobzone Trondheim også to sertifiserte rådgivere for testverktøyet Cute: Gunn Iren Berg Svendsen og Siri Beate Røddesnes

Jobzone Trondheim