Johanne Halseth Nypan tatt opp i A Stallen til Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Johanne Halseth Nypan tatt opp i A Stallen til Byåsen Håndball Elite

Tidlig i sommer ble det bestemt at Johanne Halseth Nypan skulle ha sin trenings hverdag i Byåsen Håndball Elite fast i perioden 20.Juli og frem til seriestart 6.September på grunn av reglene rundt flytting i mellom grupper. På den perioden har Johanne markert seg , så positivt at trener team i Elite vil ha henne permanent i A stallen. Dette er gode nyheter for neste generasjon spillere i Trondheim at det faktisk er mulig å få innpass på Elitenivå så fremt du blir funnet god nok . Hun har rukket og scoret sine fem første mål i treningskamp forrige uke å har fått visst frem potensialet i utvikling som helt klart er tilstede. Johanne Halseth Nypan har hele sitt håndball liv spilt for Nidelv håndball før laget hennes tok steget over i Byåsen Håndball denne våren.

Byåsen junior er en gruppe med 24 spillere totalt. Flest spillere født 2002 og 2003 . Noen av disse spiller på 2.divisjon . Spillergruppa er stolte over at en av sine allerede har tatt steget opp. Bildet tatt av Fotolars.

Johanne Halseth Nypan markerte seg kraftig i fjor årets Bring serie med et snitt på rundt 10 scoringer per kamp for Nidelv.

Vi spurte Johanne litt om denne overgangen og ambisjoner for fremtiden.

Jeg ble veldig glad og stolt. Håndball betyr mye for meg og jeg har brukt mange timer på trening sammen med dem de siste ukene. Det at de ønsker at jeg skal bli en del av laget er derfor kjempestas.

På kort sikt ønsker jeg å komme enda mer inn i laget. Har blitt veldig godt tatt imot av laget og trener teamet. Håper også å få gradvis mer spilletid både i treningskamper og i serien. I tillegg ønsker jeg å få prøvd meg som bakspiller, som er den posisjonen som jeg er mest vandt med. På lengre sikt er jo målet å bli en av de som skal bære laget til Byåsen. Så håper jeg også å få spille på landslaget. Så her er det bare å være tålmodig og jobbe hardt.

Atle Oliver Johansen sa dette om Johanne

Ung, fremadstormende jente med spisskompetanse i rytme, balanse og fart. Hun har gjort det bra på trening en lang periode nå og utvikler seg fra dag til dag. Spillertype det ikke finnes mange av, så vil sulten dra henne videre til å bli en god eliteseriespiller på sikt.

Atle Oliver Johansen og Frode Bjerkan i bakgrunn ønsker å gi unge Trøndere muligheten. Det handler mye om at klubbene , lagene og spiller gjør jobben i det daglige over tid. Begge to er meget godt fornøyd med å få en ny ung Trønder i sin stall.

Et par dager etter at Byåsen og Kolstad slapp katta ut av sekken å annonserte et samspill med ambisjoner om å bli to stabile toppklubber i Norge og samtidig bevare bredden og utvikle spillere som skal være en del av den reisen tar Byåsen Håndball Elite opp en spiller født i 2003. Dette er spennende tider for hele regionen. Med Rema 1000 på laget har denne uka bydd på store muligheter for Trøndersk håndball i nær fremtid .

Det er muligheter for neste generasjon håndballspillere med en slik satsing i ryggen.