Jubelrus etter uavgjort! – Byåsen

Jubelrus etter uavgjort!

25-25 mot Larvik i første hjemmekamp

Etter en litt dårlig start av sesongen mot Glassverket på lørdag, tok virkelig Byåsenjentene revansje på sesongens første kamp på hjemmebane. 25-25 ble resultatet mot Larvik, i en thrillerkamp uten sidestykke.

Byåsen og Larvik fulgte hverandre jevnt de første 15 minuttene av kampen, med kun få poeng i hver retning. Larvik gikk opp i en liten ledelse og var foran med 4 mål på det meste. Byåsen tok igjen og utlignet til 15-15 til pause.

Etter en liten hvil viste virkelig Byåsen hva de var gode for. Jentene gikk opp i ledelse og holdt en 3-måls ledelse helt til det var 10 minutter igjen av kampen. Larvik hadde en god sluttspurt, og resultatet ble tilslutt 25-25 etter en kjemperedning av vår egen Ingrid Ødegård i siste sekund.

» Hvilken Herlig Revansje! Alt det som ikke stemte i lørdagens kamp, var mange ganger bedre i dag. Dessuten må spillerne få masse ros for instillingen til kampen. Det var mot, attitude, og vilje til seier i 60 minutt, og det ga et fantastisk resultat. Dette gir ny motivasjon til den daglige treningen, så vi kan bygge videre på der vi slapp i dag» – Hovedtrener Claus Mogensen.

Målscorere Byåsen: Marit 6, Maren G. 5, Emile 4, Moa 4, Maren Aa 2, Ida A. 2, Kristin 1, Maria 1.

Byåsens beste spiller Ingrid Ødegård!!

Neste kamp for Byåsen er 20. september mot Oppsal på bortebane, før Skrim Kongsberg venter hjemme den 23. september klokken 18:30 i Trondheim Spektrum.