JULIE , ANNA OG MARIE PÅ SAMLING – Byåsen

JULIE , ANNA OG MARIE PÅ SAMLING

Da er landslagene samlet til felles samling i skien og tre av våre spillere er med . Vi tar med at Mathilde Arnstad står som reserve på LK 2000. Det er vel fortjent at Julie Bøe Jakobsen og Anna Kallestad er en del rekrutt landslaget slik som sesongen har utviklet seg. Julie har hatt en fin utvikling i sitt spill å scorer i dag høyt på å spille sine medspillere gode. I forsvar har hun helt klart fått mye ansvar og har tatt store steg som toer både på venstre og høyre side i forsvar.

Julie satser alltid alt i sine gjennombrudd . Her mot Vipers

Anna Kallestad var på yngre landslag, men det er først etter at hun i år har tatt spillet sitt til nye høyder at hun er moden for å få muligheten til å bli en del av rekrutt landslaget sine samlinger. Det dunkes inn mål i alle kamper og mobiliteten i spillet har blitt mye bedre. Samspill med strekspiller er også i utvikling.

11 skudd ble det mot Vipers sist. Det er artig å se hvor skuddvillig Anna har blitt .

Marie Rokkones Hansen er fast på LK 2000 å har vært med på flere mesterskap. Marie er en meget spennende spiller som utvikler spillet sitt litt hver uke. Hun har skudd, gjennombrudd, god ankomst og behersker forsvarspillet.

Marie følger nøye med når Atle forklarer .

Vi ønsker alle tre lykke til på samling .