Julie Bøe Jacobsen er uten tvil lagets midtpunkt – Byåsen

Julie Bøe Jacobsen er uten tvil lagets midtpunkt

Det har siden dag en i Byåsen Håndball Elite gått et lite sukk gjennom både medspillere, trenere og publikum når Julie setter på turboen og hiver seg nådeløst inn i rom hun mener er skapt for å oppsøke. Å når hun har bestemt seg for det finnes det ingen revers i verden som kan stoppe henne. Det er et høyt internasjonalt nivå på Julie sine taktskifter og uansett motspillere , så er det svært få som henger på når Julie tar sats. Denne spillestilen blandet med et blikk for de andre på laget har gjort henne til en av de mest spennende spillere Norge har å by på i fremtidens håndball. At hun spiller i Trøndelag og for Byåsen Håndball Elite skal vi være stolte av.

Julie er inne i sin tredje sesong for Byåsen Håndball Elite og har en posisjon i laget som den klare ener. Med henne på banen er det alltid litt ekstra trøkk i det totale spillet og de rundt henne. De andre blir dratt med og presterer enda litt bedre . Nådeløs og uten tanke hiver Julie seg ofte inn i taklinger på fysisk større og sterkere spillere. Oftest går hun også her ut med seier da det å tape ikke er et alternativ. Mer enn noen gang vil Julie sin energi være avgjørende for Byåsen sine resultater på banen. Vi får håpe at de unge og lovende spillere i Byåsen kopierer sin kaptein og blir enda litt råere i sitt spill denne sesongen. Da blir det ikke moro å møte et meget talentfullt Byåsen Håndball Elite.

Julie Bøe Jacobsen har gått gradene gjennom alle landslag og har vært på en samling med A – Landslaget . Det har sikkert gitt henne enda mer motivasjon og tro på at hun en dag skal bli en del av Norge sitt landslag.

Nå er det en uke igjen til sesongstart mot Oppsal som vi vet lite om før årets sesong. De har en del utskiftninger både på trenerbanken og ute på banen. Her er Julie sine tanker om årets oppkjøring, sesongstart 6.September

Vi har trent godt i årets oppkjøring. Det har vært litt annerledes med tanke på belastning, siden vi ikke fikk trent ordentlig håndball med kontakt før sommeren. Synes vi har hatt gode og harde økter, fått gjennomført noen kamper og testet ulike spillere sammen.

Vi er en ung og sulten spillergruppe som jobber hardt hver eneste dag. Vi mistet rutinerte spillere i løpet av sesongen i fjor som ble erstattet med unge og mindre erfarne spillere. Jeg er sikker på at mange spiller som har hatt mindre ansvar tidligere, blir viktige spillere i årets sesong. Det er mange unge som har tatt store steg og vil vise seg fram i den kommende sesongen.

Mine mål for sesongen: Forrige sesong var en utrolig god sesong fra hele laget og håper på en fortsettelse av dette i år. For min egen del ønsker jeg å fortsette utviklingen, være en viktig bidragsyter for laget og ta nye steg.

( Alle foto av Fotolars )