Julie Bøe Jacobsen et speilbilde av internasjonal håndball i dag – Byåsen

Julie Bøe Jacobsen et speilbilde av internasjonal håndball i dag

Champions League ruller ut masse kamper om dagen. Det er ting man ser igjen i alle damelag på toppnivå . Høyt tempo , mye duellspill, knalltøffe taklinger, det stupes i rom og forståelsen for gode valg i situasjon utfordres oftere med godt utfall en ballmist. Dette er ferdigheter vi kjenner igjen hos vår playmaker .

Det letes alltid etter rom å satse i samtidig som Julie er veldig god på å se flere utganger i situasjonen.

Julie er nå inne i sin tredje sesong i Byåsen Håndball Elite. Fast på rekruttlandslagt å har vært på en samling med A – Landslaget. Måten hun spiller håndball på gjenspeiler det som skjer ute i de store klubbene i Europa . Det er fascinerende å følge de stegene Julie tar som spiller . Hun har utviklet et meget godt blikk for sine medspillere og vurderer svært ofte riktig i situasjoner. Det er få som følger på når Julie har funnet en løpstunnel å setter maks fart med ball. Byåsen Håndball Elite er i ferd med å utvikle en klassespiller.

Julie har et ekstremt temposkifte med ball som gir henne store fordeler i ankomstspillet ( Foto Andreas Kristoffer Berge )

Nå er Julie på samling med rekruttlandslaget frem til Søndag . Samlingen varer fra 29.September – 4. Oktober. Der treffer hun igjen noen av Sølvjentene fra Junior VM i Ungarn 2018 blant andre Ragnhild Valle Dahl og Guro Nestaker. Byåsen skal ut i en viktig seriekamp mot Sola borte allerede på Onsdag i neste uke. Der får Julie og Byåsen bryne seg på formlaget i Rema 1000 Ligaen.

Alltid aktiv på banen. Hun kommuniserer med sine medspillere, trenere og innimellom dommere. Ett hundre prosent engasjert i det som skjer i nuet. ( Foto Andreas Kristoffer Berge )

( Front bilde av Andreas Kristoffer Berge )