Julie topp 10 etter fire kamper – Byåsen

Julie topp 10 etter fire kamper

Julie Bøe Jacobsener i full sving fra start i sesongen og bøtter inn mål.Ingen unntak mot Larvik. En suser i hjørnet i første omgang sitter igjen som gårsdagens fineste mål. 7,0 i snitt på de fire første kampene.

Julie fortsetter der hun var i fjor å bøtter inn mål.

Like bak kommer Andrea Holm Aune som i sin første sesong har scoret jevnt og trutt i alle kamper. Topp 15 etter fire kamper. 6,2 i snitt på de første fire kampene.Felles for de begge er at de er gode til å se åpninger. Valgene stemmer ofte godt med de åpninger målvakt gir. Øverst på lista troner Malin holta fra Sola med et snitt på 7,8 mål per kamp. Neste motstander for Byåsen Er Sola .

Her Scorer Andrea et av sine 6 mål i går.

Som lag ligger Byåsen Håndball Elite på 11.plass med 98 mål fordelt på fire kamper som gir et snitt på 24,5 mål per kamp. Det er noe ujevnt fordelt i antall kamper da noen har 5 og 6 kamper spilte.

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=397629#topscoreteams

Atle og Frode er nok godt fornøyd med å ha to på topp15 , men ønsker seg sikkert flere. Mot Larvik ble det 8 målscorere. En av de som fortsatte en god trend var Marie Rokkones Hansen med sine 4 mål i går.