Julie på Rekruttsamling – sikter mot A-landslaget – Byåsen
Foto: Kvinneidrett.no / Andreas K. Berge

Julie på Rekruttsamling – sikter mot A-landslaget

Julie er tatt ut til samling med Rekruttlandslaget i Stavanger i slutten av september!

Rekruttjentene samles i Stavanger i perioden 25.-29. september. Dette er samtidig som Håndballjentene spiller Intersport Cup.

I tillegg til ordinær trening innebærer samlingen også 2 kamper mot Polen.

Julie var senest på Rekruttsamling i mai i år hvor de blant annet spilte kamper mot Island, en kamp hvor hun ble Norges toppscorer.

Hun er svært fornøyd med nok en landslagssamling og sier i en uttalelse at:

Veldig gøy å få muligheten på rekruttlandslaget igjen. Og det blir gøy med samling og kamper!

Selv om Julie er strålende fornøyd med å få være med på nok en samling med Rekruttlandslaget, sikter hun som ambisiøs håndballspiller enda høyere, mot det som er de fleste håndballspilleres drøm, nemlig Norges A-Landslag.

Hun har i hele sin håndballkarriere hatt store ambisjoner og mål, hun vil rett og slett bli best! Når vi igjen spør henne om hennes drømmer som håndballspiller svarer hun at:

Drømmen er å få være med på A-landslaget. Men først nå ønsker jeg å jobbe med å bli med en fast inventar på rekruttlandslaget. Jeg skal legge den jobben som trengs og gi alt hver trening og kamp, så håper jeg at drømmen en gang blir realitet!

Byåsen Håndball Elite er svært stolte over uttaket at Julie på Norge Rekrutt, og vi ønsker henne lykke til på samlingen!

Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen
(Foto: Kvinneidrett.no / Andreas K. Berge)