Julie styrte laget sikkert inn til seier mot Sola – Byåsen

Julie styrte laget sikkert inn til seier mot Sola

Det ble en sikker forestilling fra Byåsen Håndball Elite. Anført av en uthvilt Julie Bøe Jacobsen tok de tak i kampen fra start og var aldri truet underveis. Camilla Herrem fikk satt et par mål, men Maja Magnussen hadde god kontroll på Herrem gjennom hele kampen.

Julie har mer og mer blitt en ledertype i gruppa. Masse energi og klare meninger om det meste i håndball.

Annick var tilbake i stengt buret form og forsvaret som i første omgang hadde Kallestad og Caroline i midten fortsatte like godt etter hvile med Kallestad og Mathilde Arnstad. Godt å se at vingene var delaktig i spillet. Det ble syv mål fra kant i denne kampen.

Det ble Gull i VM og vi må vel si at Annick Lipman har sin del av æren for at Bronse medaljen blir igjen i Trondheim

Byåsen Håndball Elite sleit litt i 2.omgang med å løse forsvar til Sola, men ble aldri merkbart stresset av den grunn. Tålmodige og flinke til å bygge angrep gjennom hele kampen. Litt mye bom på 100% sjanser , men hva gjør vel det på en dag der Bronse medaljen blir sikret. Julie Bøe Jacobsen ble kåret til kampens beste spiller for Byåsen Håndball Elite.

Forsvaret mot Sola var til tider meget bra. Vårt trener team har jobbet mye med å få dynamikk i Byåsen helt egne 6-0 variant.

Nå er det en knapp uke til Storhamar kommer på besøk å hva hadde vel vært en bedre avslutning på seriespillet med en hjemmeseier der og feire Bronsejentene i samme slengen. Håper alle klubber i Trondheim møter mannsterke opp og hyller Trondheims nye Bronse lag i Rema 1000 Ligaen for kvinner 2020.

For en avslutning på Rema 1000 Ligaen. Ta med familie og venner på kamp for å skape gode rammer når vi møter Storhamar.