Juniorjentene fosser videre – Byåsen

Juniorjentene fosser videre

Byåsen Jr er klare for semifinale i Junior-NM.

Søndag kveld møtte Byåsens juniorjenter Gjøvik til kvartfinale i NM. Kampen, som gikk i Husebyhallen, åpner litt tregt for Byåsen.

– Vi åpnet litt tregt i dag. Det tok for lang tid før vi kom ordentlig i gang med spillet vårt, sa Valery Putans etter kampen.

Etter en litt treg start så løsnet det omsider for Byåsen. Forsvaret satt og angrepspillet hadde god flyt. Til pause kunne jentene gå i garderoben med stillingen 15 – 8.

Det meste stemte

Juniorjentene fortsatte 2. omgang der første slapp. Godt tempo, fin flyt, solid forsvar og gode målvakter.

Det var aldri noen tvil om hvilket lag som skulle videre til semifinalerundene og Byåsen vant solid 34 – 19.

Byåsens målscorere: Jenny Grøtan 9, Silje Waade 7, Marte Smistad 5, Marte Moe 4, Maren Aardahl 4, Ida Marie Hernes 3, Kristin Aune 2.