Juniorlandslagssamling med flere Byåsenjenter – Byåsen

Juniorlandslagssamling med flere Byåsenjenter

Juniorlandslaget (LK96) er denne uken samlet på Beitostølen. Byåsen Håndball Elite har til sammen 4 spillere på samlingen som foregår i perioden 09. – 15. mai.

Samlingen er en del av oppkjøringen til sommerens U-VM i Russland som spilles 01.-16. juli. De norske juniorjentene spiller for øvrig i gruppe A i VM og møter knalltøffe motstandere i Danmark, Ungarn, Montenegro og Usbekistan.

Våre spillere som deltar på samlingen er: Tonje Haug Lerstad, Maria Hjertner, Ida Marie Hernes og Moa Høgdahl som nå er tilbake etter ankelskaden. Maja Magnussen er tatt ut som reserve til samlingen. Igjen er Byåsen, sammen med Molde HK, det laget som har flest deltakere på samlingen. Dette er noe vi som klubb er veldig stolte av og som viser at vi gjør ting rett her i Byåsen!

Samlingen vil blant annet bestå av fysisk trening samt trening i hall. Torsdag 12.05 kl. 19:00 står en oppvisningskamp mot Øystre Slidre / Fagernes HB på programmet. All håndballtrening, og kampen, vil foregå på Beitostølen Helsesportssenter.

Vi ønsker jentene lykke til på VM-oppkjøringen!