Kampdag! – Byåsen

Kampdag!

Klokken 16:00 er det avkast i Trondheim Spektrum når Byåsen tar i mot naborivalene i nord, Levanger. Det er duket for sesongens første seriekamp i Spektrum.

Sterk åpning

Byåsen tjuvstartet som kjent sesongen allerede på onsdag når de knuste Oppsal hele 37 – 23. Med det fikk Byåsenjentene akkurat den åpningen på sesongen som de ønsket.

I helgen er det full runde i Postenligaen og det spilles fem kamper totalt.

Går i krigen

Byåsenjentene ser frem til lørdagens kamp mot rivalene fra Levanger og de lover å sette tenna i parketten fra start av.

– Vi ser frem til denne kampen, slik vi gjør mot alle kampene mot Levanger og vi skal virkelig krige oss til alle poengene, sier Ida Alstad.

Ifølge trener Valery Putans så er laget i rute i forhold til form og samspill og også han gleder seg til kampen.

– Vi gleder oss til høsten og alle de fantastiske kampene som kommer. Kampene mot Levanger er alltid ekstra moro og det pleier å være svært underholdende kamper for publikum, sier Byåsens trener.

Underholdning

Kampsponsor Rema 1000 stiller med underholdning i pausen og jentene lover å underholde også på banen. Billetter lønner det seg å kjøpe på forhånd hos vår leverandør Billettservice.

KLIKK HER FOR Å KJØPE BILLETTER!

Skadefri

Byåsen stiller med en stort sett skadefri tropp med unntak av de langtidsskadde. Det vil si at samtlige tre Olympiske mestere blir å se på banen og i tillegg blir det trolig spilletid på de to som tok bronsje under U-VM i sommer.

Kampen starter klokken 16:00!

Her kan du se en oversikt over de øvrige kampene i helgens serierunde.