Kampen består av 2*30 min… – Byåsen

Kampen består av 2*30 min…

Molde gjestet oss i Kolstad Arena, det lå an til å bli en meget spennende kamp. Vår motstander startet sesongen forrykende, men har tapt 9 av de 11 siste kampene sine, mens vi har 6 seire på de siste 11. Nå skulle vi virkelig vise at den gode flyten i det siste er stabil god form.

Kampen startet veldig bra og vi ledet 4-0 etter 4 minutter. Sakte men sikkert så jobbet Molde seg inn i kampen, vi mistet den gode konsentrasjonen i angrepet og etter 15 minutter så var vi likt på stillingen 8-8. Vi tok tilbake momentumet i kampen, forsvarsspillet og angrepet vårt satt mye bedre i denne perioden, vi gikk til pause på 16-15.

Timeout, Foto: Lars Skaug

En bra start også på andre omgang, lagene fulgte hverandre som skygger etter hvilen. 17 minutter ut i andre omgang ledet vi, 22-21. Så klarte vi ikke å få ballen i nettet på over 6 minutter og seieren føltes ikke lenger så sikker. Når det gjenstår drøye 5 minutter av kampen, på stillingen 22-25, tar Valery timeout. Dette etter en periode hvor gjestene igjen har prøvd å dra fra. Praten hadde beklageligvis liten virkning. Molde klarte dessverre det vi prøvde, de fortsatte med jevnt godt spill og tok med seg poengene hjem til Møre. Kampen endte 24-29.

BB: Dina Klungtveit Olufsen, FOTO: Lars Skaug

BB Byåsen: Dina Klungtveit Oluffsen

BB Molde: Christine Karlsen Alver

Solgte billetter: 500 stk.

Kveldens kamp ble dessverre ikke den positive opplevelsen vi hadde håpet på, nå må vi bare se fremover og bruke tiden godt mot neste kamp. Søndag 19.02.23 møter vi Larvik på bortebane. Et Larvik som i kveldens runde slo Sola og nå ligger på fjerdeplass på tabellen. Neste hjemmekamp er 22.02.23 klokken 18.00 i Kolstad Arena, med Romerike Ravens på motsatt banehalvdel.